Fittipaldi: "Hamilton nu va castiga in acest sezon"

Publicat vineri, 23.03.2007 16:54

Brazilianul Emerson Fittipaldi, fost dublu campion mondial de Formula 1, este reticent cand vine vorba de sansele lui Lewis Hamilton de a castiga un Mare Premiu in 2007.

"Nu cred ca trebuie sa ne bazam pe faptul ca Lewis va castiga curse in acest an. Dupa startul impresionant din Australia ar trebui ca Lewis sa se considere multumit daca va prinde cateva podiumuri"
, a declarat Fittipaldi.

Mai mult, brazilianul crede ca Hamilton va avea de invatat foarte multe in acest sezon de la colegul sau de echipa: "Ar trebui ca Lewis sa il considere pe Fernando un reper. Daca va putea sa mentina ritmul lui Alonso atunci poate sa mentina orice ritm"
  • mario_popa, vineri, 23.03.2007 18:45
    gura

    ma ce tot au astia cu el sunt criminali am zis eu k daca se ia 10 odata e nasol rau de tot

  • billy, vineri, 23.03.2007 19:13
    pai da

    O dat-o si Fitti' la intors. Treaba e clara, asa cum sustineam si cu cateva zile in urma: Un debutant nu poate face de ras un dublu campion mondial din 2 motive mari si grase: - sponsorii lui alonso ar fi tare nemultumiti. Si se vehiculeaza sume de 8 cifre pe-acolo - McLaren ar arata ca o echipa de amatori aducand un campion mondial rasuflat pe o caruta de bani, campion pe care-l joaca pe degete un debutant. That's it. Simple as that.

  • el ninho, vineri, 23.03.2007 21:40
    cred k asta este nebun

    deci in primul rand Hamilton este primul debutant care ajunge pe podium in ultimii nu stiu cati ani (oricum sunt multi). Cine s-a mai uitat si la cursele GP2 probabil au vazut cat de talentat este acest vitezist. Care nu stie el era foarte greu de depasit si oricum era foarte rapid k sa fie ajuns. Cred k Fittipaldi nu stie ce inseamna talentul. Si in ultimul rand sunt de acord cu billy si probabil acesta va fii singurul lucru care il va oprii pe Hamilton in cursa lui spre victorie. SO GOGOGO LEWIS!!!