Force India l-ar putea aduce pe James Calado la echipă în 2014

Publicat marţi, 06.08.2013 10:57 de Daniel Popescu

Britanicul James Calado ar putea acoperi o eventuală plecare a lui Adrian Sutil sau Paul di Resta de la Force India, potrivit presei internaţionale.

Force India este una dintre echipele care nu are contract cu niciun pilot pentru sezonul 2014, iar presa internaţională speculează că Adrian Sutil şi Paul di Resta ar putea primi oferte din partea unor echipe mai puternice.

În acest context, echipa pregătită de Vijay Mallya îşi face deja primele planuri pentru sezonul următor şi este interesată să-l aducă pe britanicul James Calado în vârstă de 24 de ani, care în prezent concurează în GP2 pentru ART Grand Prix şi ocupă locul cinci în clasamentul general.

Una dintre variante este ca Force India să-l evalueze pe Calado în câteva sesiuni de antrenamente pentru a-i testa abilităţile.

"Nu pot ascunde faptul că am discuţii cu Force India. Managerul meu Nicolas Todt vorbeşte acum cu ei şi sper că anumite lucruri să se întâmple în viitorul apropiat", a declarat el pentru postul de televiziune SkySportas fără să intre în amănunte specifice.

Între timp, Sutil afirmă că nu ştie încă pentru ce echipa va concura în sezonul următor, însă susţine că are deja un plan bine conturat.

"Nu ştiu încă ce-mi va aduce viitorul. Sunt câteva locuri interesante disponibile, dar acestea depind de mutările efectuate de alţi piloţi. Acum este un pic prea devreme. Am obiectivele mele şi ştiu unde vreau să mă duc. Am planuri pentru viitor, dar evident că nu le spun, pentru că ar fi prea uşor. Dar sunt o persoană loială acestei echipei şi indiferent ce voi face voi vorbi în primul rând cu Mallya", a precizat germanul.

Via Motorsport, Autosport