Force India laudă prestaţiile lui Perez şi Hulkenberg

Publicat marţi, 01.07.2014 11:47 de Daniel Popescu

Vijay Mallya a lăsat să se înţeleagă că va păstra aceeaşi linie de piloţi pentru sezonul 2015 după ce a lăudat prestaţiile lui Sergio Perez şi Nico Hulkenberg.

Force India a abordat sezonul 2014 cu o linie complet nouă de piloţi comparativ cu anul trecut, prin recrutarea lui Sergio Perez şi readucerea la echipă a lui Nico Hulkenberg.

Indienii au avut parte de un debut promiţător de sezon şi ocupă locul patru în clasamentul general, la numai 11 puncte în spatele celor de la Ferrari, motiv pentru care coproprietarul Vijay Mallya are numai cuvinte de laudă la adresa piloţilor.

"Am un mare respect pentru Perez şi talentul său. Este un pilot talentat şi sunt bucuros să-l am în echipă. În plus, clasa lui Hulkenberg este bine cunoscută în paddock şi a câştigat puncte în fiecare cursă a acestui sezon", a declarat indianul.

La rândul său, şeful Bob Fernley este impresionat de faptul că o echipă cu un buget limitat precum Force India este capabilă să lupte de la egal la egal cu Ferrari, care beneficiază de resurse semnificativ mai mari.

"Concurăm consistent cu o echipă precum Ferrari, care are un buget de peste două ori mai mare decât al nostru. Asta demonstrează că echipele mici pot concura împotriva echipelor mari", a explicat el.

Via GMM

  • 89, marţi, 01.07.2014 12:00

    Atat Perez cat si Hulk sunt niste piloti extraordinari care daca ar fi fost la Mercedes,Red bull sau Williams ar fi avut victorii

  • :D, marţi, 01.07.2014 12:19

    Force india poate lupta cu ferari deoare au avantajul motorului

  • F1 din 1990, marţi, 01.07.2014 15:11

    Decat sa alerge dupa Hamilton, Alfonso si Vetel, Mc Laren i-ar da un contract lui Hulkenberg, un pilot tanar si foarte talentat (ce mai statea Ham in spatele lui anu trecut si nu putea sa treaca de el). Ce zici Mircea?