Force India speră să rămână în fruntea celor de la McLaren

Publicat miercuri, 03.04.2013 17:45 de Daniel Popescu

Paul di Resta spune că obiectivul celor de la Force India este să rămână superioară rivalilor de la McLaren în următoarele două curse.

Force India este una dintre echipele din plutonul de mijloc care a profitat cel mai mult de problemele întâmpinate de McLaren în debutul acestui sezon.

Echipa a acumulat 10 puncte în Australia şi are cu şase mai multe decât McLaren, iar Paul di Resta spune că obiectivul Force India pentru următoarele două curse din China şi Bahrain este să se menţină în fata britanicilor.

"Am demonstrat unde suntem în acest moment, dar este greu de spus dacă vom rămâne aici şi după următoarele două curse. Am mult respect pentru ceea ce face McLaren. Chiar dacă se chinuie în acest moment, ei au abilitatea de a dezvolta, dar vom forţa pentru a rămâne în faţa lor. Până acum, performanţele noastre au fost mai bune decât se aşteptau oamenii", a declarat scoţianul pentru agenţia de presă Press Association.

În acest sens, di Resta este optimist cu privire la rezultatele pe care le poate obţine pentru Force India pe circuitul de la Shanghai şi Sakhir, parţial datorită configuraţiei acestora.

"În ciuda problemelor din Malaysia, au fost multe aspecte pozitive în privinţa performanţei, aşa că aştept cu nerăbdare cursele din China şi Bahrain. Îmi place să cred că avem mai multe cunoştinţe despre monopost pentru a-l face mai rapid, chiar dacă în China este o altă filosofie decât cea cu care am fost obişnuiţi până acum în acest sezon. Dar am avut un monopost bun acolo acum doi ani şi nu există niciun motiv pentru care să nu repetăm performanţa. Cât despre Bahrain, aceasta este probabil una dintre cele mai bune curse ale noastre de anul trecut şi, având în vedere climatul similar cu cel din Malaysia, sunt încrezător", a mai precizat el.

Via ESPNF1