Fratii Schumacher monopolizeaza stirile de la Monaco

Publicat vineri, 25.05.2007 17:18

Michael si Ralf Schumacher sunt doi dintre cei mai mediatizati oameni ai momentului in Principat.

Michael va face parte din nou din echipa celor de la Ferrari, din calitate de supervizor, iar ultimul sau eveniment din Germania, atunci cand a fost oprit de politie, este puternic prezentat la Monaco.

"Politia m-a oprit numai pentru a-mi cere un autograf", a declarat multiplul campion mondial. De cealalta parte, Ralf tine capul de afis al stirilor din cauza faptului ca si-a avariat monopostul in prima zi a antrenamentelor libere de la Monte Carlo.

  • Giannig, sâmbătă, 26.05.2007 08:14
    nelinistit

    Bine ca nu l-a oprit sa-i dea un buchet de flori ca in reclama la Passat. Care va fi influenta lui Schuey pentru Monaco? ce pun ei la cale? ce ar face Schuey? In Spania cred ca si Schuey si-a bagat coada sa-i strice weekendul si cursa de acasa lui Alonso. Ce va mai face acum?

  • nacu_nicu, sâmbătă, 26.05.2007 21:23
    aiurea...

    fraerul ala de spaniol n-a fost in stare sa castige in Spania... cat despre Schumi nu vi se pare normal sa fie mediatizat avand in cedere ca este si va fi pentru totdeauna cel mai bun pilot al tuturor timpurilor? in Spania nici macar n-au avut bunul simt sa dea mai multe cadre cu el daramite sa mai poata el influenta si cursa telenovelistului:))) sa ne limitam la a spune doar ca nu va mai exista niciodata unul ca Michael si poate se va intoarce sa faca iar fericiti cele cateva zeci de milioane de fani.... el va ramane mereu viu, nu ca cei cativa care au aparut ca ciupercile dupa ploaie, au castigat cu mult noroc 2 titluri si apoi a uitat toata lumea de ei... HAI SCHUMI!!!

  • roxxa, sâmbătă, 26.05.2007 22:27
    autograf pe amenda poate

    Da, bineinteles, pt ca pe masina lui scria: ''Sunt Ralf Schumacher, opriti-ma si cereti-mi un autograf!E oferta speciala azi, va semnez cate vreti!''