GALERIE FOTO: Iata noul monopost Toro Rosso pentru sezonul 2010

Publicat luni, 01.02.2010 11:02 de Daniel Popescu

Scuderia Toro Rosso a prezentat luni primele fotografii oficiale cu noul monopost STR5 pentru sezonul 2010.

Toro Rosso a dezvaluit luni dimineata noul monopost STR5 cu care va aborda sezonul 2010 al Formulei 1. Pentru prima oara in scurta sa istorie, Toro Rosso a fost obligata prin regulament sa-si construiasca singura noul monopost, dupa ce in ultimii ani s-a bazat pe sasiul furnizat de sora mai mare Red Bull Racing.

Fotografiile de studio publicate luni pe site-ul oficial demonstreaza ca Toro Rosso a preluat carcasa de motor implementata si de McLaren, Renault, BMW-Sauber si partial si de Mercedes GP. In schimb, nasul noului monopost este mai putin inaltat decat al tuturor celorlalte echipe care au prezentat noile monoposturi, cu exceptia celui lansat duminica de Renault.

Echipa nu a oferit fotografii cu spatele monopostului, insa jurnalistii prezenti la Valencia sustin ca STR5 beneficiaza de un dublu-deflector asemanator cu cel din sezonul precedent. Din punct de vedere cromatic, STR5 este predominant albastru, insa nasul monopostului a fost vopsit in rosu.

Noul monopost va debuta oficial astazi pe circuitul de la Valencia, iar pilotul care va efectua primii kilometri la bordul noului STR5 este Sebastien Buemi.

Via | Toro Rosso

  • mikahakkinen, luni, 01.02.2010 11:42
    aripa fata

    Cred ca au lucrat luni bune doar la aripa fata! Arata incredibil!

  • mad79, luni, 01.02.2010 15:00
    salutare

    acest monopost,cred ca este un indiciu asupra configuratiei noului monopost RedBull!