Gascoyne critica gestul lui Hamilton

Publicat miercuri, 09.04.2008 14:58 de Daniel Popescu

Mike Gascoyne a criticat gestul lui Lewis Hamilton de a-i arata pumnul lui Giancarlo Fisichella dupa ce a reusit cu greu sa-l depaseasca pe italian in cursa din Bahrain.

Dupa un start ratat in cursa, Lewis Hamilton a coborat multe pozitii in clasament, ajungand in cele din urma in spatele pilotului Force India, Giancarlo Fisichella.

Experienta superioara a italianului si-a spus cuvantul, Hamilton reusind cu greu sa-l depaseasca dupa multe tururi in care a rulat in spate, desi are la dispozitie o masina mult mai performanta.

Totusi, dupa ce a reusit depasirea, Hamilton i-a aratat pumnul lui Fischella, gest de neinteles pentru persoanele din anturajul Formulei 1, inclusiv pentru directorul tehnic al Force India, Mike Gascoyne.

"Nu stiu de ce a facut acel gest. Fisichella se lupta cu el pentru pozitia sa, iar Hamilton nu se poate astepta sa fie lasat sa treaca. Gestul sau nu era deloc necesar, asa ca a fost bine sa fim in fata lui la finalul cursei", a declarat Gascoyne pentru Motorsport Aktuell.

  • dtibi, miercuri, 09.04.2008 21:31
    ...

    ce poti sa zici ... gest de maimuta !

  • baronu_albastru, joi, 10.04.2008 09:41
    florin

    Daca imi aduc aminte bine la un moment dat chiar il lasase sa treaca pe maimutoiul asta de hamilton. Ma mir ca nu vrea sa concureze singur... sa plece toate masinile de pe pista, probabil va castiga si el ceva si cine stie poate considera ca toate i se cuvin, asa a fost invatat la Mclaren.

  • aurelgales, joi, 10.04.2008 09:56
    Succesul îmbată

    Probabil şi-a făcut efectul succesul timpuriu şi cam "ajutat" de conducerea echipei Mclaren şi a apărut infatuarea. Păcat, mie mi s-a părut talentat, însă beţia succesului îl va face să greşească şi mai mult în viitorul apropiat. Încă nu are psihic de mare campion, aspect pe care trebuia să-l aibă în vedere cei de la Mclaren.

  • Cyrus, joi, 10.04.2008 13:29
    Condamnabil gestul

    Intradevar, un gest nu chiar fair-play, mai ales ca este o competitie sportiva... Eu zic ca Hamilton e inca un pusti care s-a jucat prea mult la Playstation si a cistigat loterie concurind in Formula 1. Poate si este un pilot bun, dar gesturile lui sunt total lipsite de maturitate

  • mirco, joi, 10.04.2008 18:28
    ham

    probabil era atat de dezorientat, dupa greselile facute, incat a crezut ca fisico e pilot intarziat.