Gascoyne isi lauda pilotii pentru rezultatul "fantastic"

Publicat marţi, 08.04.2008 09:04 de Daniel Popescu

Mike Gascoyne a avut numai cuvinte de lauda la adresa pilotilor Force India, Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil, dupa evolutiile acestora in Bahrain.

Declaratiile directorului tehnic al Force India vin ca urmare a celui mai bun rezultat obtinut de echipa pana in prezent, dupa ce Fisichella a terminat cursa de la Sakhir pe locul 12. In aschimb, Adrian Sutil nu a fost la fel de norocos, germanul terminand pe ultimul loc.

"O cursa fantastica pentru echipa! Este bine sa concuram din nou"

, a declarat Gascoyne. "Din pacate, cursa lui Sutil a fost compromisa la start, cand a pierdut nasul masinii. Chiar daca l-am schimbat relativ repede, a iesit pe circuit in fata plutonului fruntas, motiv pentru care a pierdut mult timp cu steagurile albastre. Cand a fost pe cont propriu a fost capabil sa piloteze constant si rapid. este incurajator sa-l vedem pentru prima oara terminand o cursa".

Apoi, referindu-se la Fisichella, Gascoyne a adaugat: "Fisichella a avut o cursa furtunoasa si a urcat multe pozitii in primul tur. A fost pacat sa piarda un loc laboxe in favoarea lui Barrichello si apoi sa fie ajuns din urma cu un tur chiar la final, dar exceptand asta a fost o evolutie promitatoare pentru echipa".

  • Icemanflavi, marţi, 08.04.2008 09:17
    ?????????

    Oare cum as putea face rost de filmuletzele alea faine de pe site-ul F1 oficial. Mi-ar trebui disperat!

  • petros, marţi, 08.04.2008 09:47
    Comentariu de la mine

    Intr-adevar frumoase filmulete . Oare cum putem sa le descarcam?????