Gascoyne lauda calitatile lui Fisichella

Publicat vineri, 18.04.2008 12:22 de Daniel Popescu

Mike Gascoyne este incantat de prestatiile lui Giancarlo Fisichella din acest debut de sezon si crede ca italianul isi merita locul in Formula 1.

Directorul tehnic al echipei Force India, Mike Gascoyne, crede ca Ficihella are inca multe lucruri de aratat in Marele Circ. "Fisichella a demonstrat ca isi merita pe deplin locul in Formula 1", a declarat Gascoyne in cadrul unui interviu pentru Speed TV.

Pilotul italian a semnat cu echipa lui Vijay Mallya dupa ce a fost indepartat de la Renault. Referindu-se la Marele Premiu al statului Bahrain, Gascoyne a continuat:

"Cand a fost in fata lui Nelson Piquet Jr probabil a simtit un stimulent sa ramana in fata. A facut o cursa superba sia adus multe acestei echipei", a adaugat Gascoyne, referindu-se la faptul ca a vrut sa le demonstreze celor de la Renault ca au gresit ca nu l-au pastrat si in 2008.

Gascoyne a facut si o comparatie intre Force India si celelalte echipe anterioare, afirmand ca actualul team a avut performante mult mai bune decat Spyker, Midland sau Jordan, care mai mult s-au luptat pentru supravietuire. "Cred ca putem fi multumiti din acest punct de vedere", a concluzionat Gascoyne.