Glock: "O victorie in 2009 ar fi incredibila"

Publicat joi, 15.01.2009 15:58 de Daniel Popescu

Timo Glock spune ca obtinerea unei victorii in sezonul 2009 la volanul unui TF109 ar fi un vis devenit realitate.

Toyota are ambitii foarte mari pentru sezonul 2009, echipa japoneza sperand sa obtina prima victorie de la intrarea in Formula 1 in 2002.

Unul dintre pilotii echipei, Timo Glock, spera sa fie capabil sa intreaca asteptarile si sa obtina un succes in acest sens.

"Anul acesta vreau sa construiesc pe baza primului meu sezon la Toyota. Asta inseamna sa continui sa castig puncte cu regularitate, la toate cursele daca este posibil, si sa termin mai des pe podium"

, a declarat germanul cu ocazia lansarii noului monopost. "Ar fi incredibil sa castig prima cursa pentru Toyota in Formula 1. A fost grozav sa obtin un loc 2 in primul meu sezon complet in F1, dar acum vreau sa termin in mod regulat pe podium. M-as putea obisnui cu sampania de pe podium!"

Glock crede ca noul monopost al echipei prezentat joi pe internet este capabil sa obtina performante majore in noul sezon competitional. "Obiectivul Toyota este sa castig si acesta este si obiectivul meu. Nu am niciun dubiu ca avem potentialul de a obtine acest obiectiv", a adaugat germanul. "In 2009 vom lupta pentru a obtine prima victorie pentru Toyota si sunt sigur ca avem sanse sa reusim. De cand am ajuns la Toyota am fost foarte impresionat de nivelul de cunostinte, de resurse si de dedicarea acestei echipe. toata lumea este foarte profesionista si concentrata pentru succes, ceea ce imi da incredere pentru viitor".