Hamilton a revenit la sentimente mai bune fata de Alonso

Publicat sâmbătă, 09.06.2007 13:28

Dupa ce in urma cursei de la Monaco isi ataca voalat echipa, Lewis Hamilton a revenit la sentimente mai bune fata de colegul sau si de ordinele de echipa de la McLaren. Afirmatiile britanicului conform carora Fernando Alonso a fost favorizat la boxe au declansat o ancheta FIA care nu s-a soldat insa cu niciun rezultat.

"Am mare incredere in echipa si stiu ca toti baietii vor sa castigam. Nimeni nu e favorizat. Toti suntem egali si la acelasi nivel", a afirmat Hamilton in Canada. In ceea ce priveste discutiile despre ordinele de echipa, debutantul de la McLaren a declarat: "Lucrurile au iesit putin de sub control si am fost surprins sa vad reactiile tuturor. Fernando si-a facut treaba fantastic in cursa si nu exista dubii legate de victoria sa. Va veni si timpul meu".

Acum doua saptamani, dupa cursa de la Monaco, Hamilton spunea ca este frustrat ca nu a putu face mai mult din cauza ordinelor de la standuri.

  • andre, sâmbătă, 09.06.2007 14:32
    :P

    "Lucrurile a iesit putin de sub control "

  • Mircea, sâmbătă, 09.06.2007 14:39
    :)

    Sorry, initial era "povestea a iesit de sub control" si cand am schimbat "povestea" a ramas predicatul aiurea :) Imi pun cenusa in cap :))