Hamilton admite că Button a fost mai bun decât el în 2011

Publicat miercuri, 28.09.2011 09:56 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a recunoscut că coechipierul său Jenson Button a obţinut rezultate mai bune decât el în acest sezon competiţional.

Lewis Hamilton a ieşit în evidenţă în acest sezon mai mult prin incidentele în care a fost implicat în curse şi soldate cu numeroase penalizări din partea comisarilor, ultimul exemplu fiind duelul cu Felipe Massa din Singapore.

Astfel, cele două victorii ale sale au rămas în umbră, în timp ce coechipierul său Jenson Button a avut un parcurs mai bun, în ciuda faptului că în calificări a fost învins constant de Hamilton. În acest context, Hamilton a admis că Button a făcut în ansamblu o treabă mai bună decât el pe parcursul acestui sezon.

"Cred că ceea ce mi-a mai rămas este să-mi îmbunătăţesc rezultatele în ultimele patru curse (n.r - au mai rămas cinci curse până la finalul sezonului). Button a făcut o treabă incredibilă. Cred că în acest sezon a făcut o treabă mai bună, pe bune. Aşa că, chiar dacă aş face o treabă mai bună în următoarele cinci curse, nu înseamnă prea mult pentru mine. Vreau să spun că contează întreg sezonul", a declarat britanicul citat de agenţia de presă Reuters.

În primele 14 etape ale sezonului, Button a obţinut cu 17 puncte mai mult decât Hamilton şi este singurul pilot care mai poate opri al doilea titlu mondial al lui Sebastian Vettel.

Via | Reuters

  • BackonYou, miercuri, 28.09.2011 10:46
    LH

    Pentru ca tu nu ai ce are Button :) .

  • mavrick, miercuri, 28.09.2011 11:38
    Hamilton

    Daca traducerea engleza-romana a fost facuta corect atunci vreau sa mentionez ca dintr-o afirmatie de-a lui se observa cat ii este de greu sa se recunoasca invins de Button: "CRED că în acest sezon a făcut o treabă mai bună, PE BUNE"- ori crede, ori "pe bune"? Termenul "cred" transforma parerea lui nu intr-una sigura ci una aleatorie(asta pentru ca mai sunt 5 curse). Deci, sa se hotarasca! Accepta sau nu? ;))

  • Tracto, miercuri, 28.09.2011 15:13
    O SA

    O sa accepte la sf sezonului cand va termina sub button. Va fi scris negru pe alb.