Hamilton: "Am inregistrat progrese la Monaco"

Publicat vineri, 23.05.2008 12:49 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton este multumit de modul in care au decurs primele doua sesiuni de antrenamente libere de la Monaco si anticipeaza o evolutie buna in weekend.

Pilotul britanic este un mare admirator al circuitului din Principat si a fost incantat de modul in care s-a comportat monopostul MP4-23 pe pista.

"Masina s-a comportant minunat imediat si am fost capabil sa arat o forma buna inca de la inceput", a declarat Hamilton. "Pe parcursul celor doua sesiuni am inregistrat progrese atat in privinta setarilor, cat si a pneurilor. Am petrecut prima sesiune pe acelasi timp de pneuri"

.

Si Heikki Kovalainen a avut un inceput pozitiv la Monaco si este increzator ca isi poate imbunatati performantele in calificarile de sambata. "Am avut un start pozitiv pentru Marele Premiu al statului Monaco si sunt increzator ca nu ne vom opri aici. Pana la sfarsitul celei de-a doua sesiuni cand am pus un nou set de pneuri am facut cateva schikmbari la setari care nu au fost atat de bune pe cat ne asteptam", a explicat finlandezul. "In plus, nu am fost multumit de turul meu, asa ca sunt increzator ca vom continua sa imbunatatim situatia in antrenamentele de sambata".

  • bogdanbg, vineri, 23.05.2008 20:43
    ha ha ...

    ai inregistrat ,,,,,,,,, de toate ....poate o sa aibe norocul sa mai inregistreze un mic abandon ...