Hamilton: "Aş putea fi din nou coechipier cu Alonso"

Publicat marţi, 07.05.2013 13:34 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton susţine că ar fi capabil să fie coechipierul lui Fernando Alonso, în ciuda numeroaselor conflicte dintre cei din sezonul 2007.

Lewis Hamilton şi Fernando Alonso au fost coechipieri la McLaren în sezonul 2007, când conflictele dintre cei doi l-au ajutat indirect pe Kimi Raikkonen să câştige titlul mondial pentru Ferrari.

Odată cu trecerea timpului, cei doi s-au împăcat şi s-au lăudat reciproc prin intermediul presei, iar britanicul a făcut un nou pas în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Daily Mail. Actualul pilot Mercedes susţine că ar putea reface parteneriatul cu Alonso şi crede că acum este suficient de matur pentru a evita posibilele conflicte.

"Acum sunt mai în vârstă, sunt sigur că ar fi o relaţie diferită. Vor fi în continuare momente intense pentru că amândoi suntem rapizi, aşa că ar fi o luptă foarte echilibrată, dar amândoi ne-am maturizat foarte mult. Cred că acum mă pricep mult mai bine la cultivarea relaţiilor între coechipieri. Depinde de piloţi", a declarat el.

Cu toate acestea, şansele ca Hamilton şi Alonso să fie din nou coechipieri sunt minime. Alonso a declarat în repetate rânduri că Ferrari va fi ultima echipă pentru care va concura în Formula 1, în timp ce Hamilton este abia în primul dintre cei trei ani de contract pe care îi are cu Mercedes.

De altfel, britanicul afirmă că loialitatea faţă de actuala sa echipă este foarte importantă. "Îmi place longevitatea şi îmi place loialitatea. Loialitatea este foarte importantă. Îmi place foarte mult echipă la care sunt şi deja m-am gândit şi sper să dorească să mă păstreze mai mult timp. Atât de fericit sunt la echipă", a adăugat el.

Via SkySports

  • eu_ferrari, marţi, 07.05.2013 14:48

    :)))))) dp 3 curse deja si-ar scoate ochii unul la altul ii foarte bine cum sunt acuma in 2 echipe diferite ... probabil Ham a scos aceasta replica de "PR" stiind ca sansele sa se mai repete tind catre 0%