Hamilton crede ca poate cuceri titlul mondial

Publicat luni, 14.05.2007 12:17

Lewis Hamilton, liderul clasamentului pilotilor din F1, considera ca poate castiga titlul mondial la primul sau sezon in Formula 1.

"Adun etapa de etapa puncte, iar echipa trebuie sa ramana la fel de competitiva ca si pana acum. Este primul meu sezon in Formula 1, iar in clasament este posibil sa urc sau sa cobor in functie de evolutiile mele. Mai sunt multe etape de disputat, dar ideea este ca ma gandesc la titlul mondial",

a spus britanicul celor de la McLaren Mercedes.

Referindu-se la viitorul Mare Premiu din calendarul Marelui Circ, Lewis Hamilton a mai spus: "Monaco a reprezentat intotdeauna ceva special pentru mine. Sunt deja cu gandul acolo si sunt constient ca trebuie sa fiu la nivel maxim pentru a putea sa castig".

  • mihnea, luni, 14.05.2007 12:22
    vilneuve

    si vilneuve a inceput intempestiv cariera in f1..stim totusi cu totii ca in mare a fost un pilot slab care nu a facut mare lucru..asa se va intampla din pacate si cu lewis..i se va urca succesul la cap, daca nu i s-a urcat deja

  • sorin, luni, 14.05.2007 14:45
    nu cred

    ar fi putut sa i se urce pana acum, cand a castigat peste tot unde a concurat; cred ca o eventuala comparatie cu Villneuve se opreste doar la debutu l "intempestiv"

  • nu cred, luni, 14.05.2007 16:51
    ham

    nu prea as crede baiete daca felipe massa o tine tot asa atunci tu ramai in urma baiete nu mai visa cai verzi pe pereti

  • Giannig, luni, 14.05.2007 17:22
    chiar s-ar putea

    Lewis e omul premierelor. Chiar s-ar putea sa castige. In orice caz e primul pilot debutant de la Bruce Mclaren incoace care preia sefia in clasament. Lewis nu e un nou Jaques Villeneuve...ci mai mult Gilles Villneuve; spectaculos si bataios. Cu toate astea, la 300kmh a avut timp sa se gandeasca ca el va fi noul lider in clasament daca Alonso termina in spatele lui. Iar cand Fernando a facut boacana, Lewis a ramas calm si s-a gandit la strategie. Spectaculos ca Gilles, dar calculat precum Schuey. Poate sa castige Lewis campionatul? La Melbourne parea sigur ca Kimi se va bate cu Alonso pana la ultima cursa. Dar Massa il face pe Kimi sa para ordinar si comun. Iar Lewis e imperturbabil pana acum si asta il scoate din sarite pe Alonso. Daca nu-si recapata curand atat Alonso cat si Kimi calmul si determinarea, vom vedea o finala Massa vs Hamilton. Legat de un asemenea posibil final, Massa nu are probleme de viteza cand e in fata...dar pune-l in pluton si nu face mare lucru, spre deosebire de Lewis. Pana acum trebuie retinut insa ca Massa a fost pilotul cel mai rapid Ferrari, cu exceptia acelei probleme din Melbourne.

  • mihnea, luni, 14.05.2007 18:20
    vilneuve vs hamilton

    nici nu am comparat stilurile de pilotaj, caracterele sau alte aspecte ale celor doi, decat inseputurile de cariera..vilneuve a castigat a patra cursa la care a participat, hamilton nu, in rest seamana..pana acum..si cred ca ambii au avut noroc de o masina ff buna de la inceput, spre deosebire de schumi sau senna, ale caror debuturi au fost intr-adevar impresionante pe masini mai slabe! la sf campionatului, massa se va bate cu kimi pentru sefia clasamentului, cu conditia ca nici unul dintre ei sa nu mai aiba ghinion!

  • ralu, luni, 14.05.2007 20:13
    offf c m am saturat de unii,orbiti de punctaj...

    ...ce sa zic...atata il comparati pe hamilton cu vilneuve cu papucarul ala adica schumi cum ii zice ti voi......Doar 2 pcte intre Alonso si Hamilton ...asa k daca Alonso o sa l ia pe Hamilton ...binentales toata lumea v a tine cu Alonso...sau daca Massa o sa fie primul..tota lumea va tine cu massa...A venit hamilton,cica face furori k e cel mai tare asa k trebe sa tinem cu el nu?...fratilor incercati sa fiti fani adevarati si nu va mai multati in fct de punctaj sau in functie de stiri..CE draqu....

  • Giannig, luni, 14.05.2007 21:48
    reply

    Bai e comentata stirea, nu tot campionatul ; Da are mare bafta cu aceasta echipa ca si Vill care avea masina dominanta. Imi amintesc ca era si spectaculos. Dar fara echipament de varf sub tine nu poti face mare branza. Eu l-am vazut pe Hamilton din GP2...unde masinile sunt identice; zbura pe langa ceilalti...asa ca nu poate fi vorba de un Villeneuve. Dar si prostanacul asta de JV sa plece el la BAR pt bani si sa renunte la orice sanse. Iar acum mai e un prostanac acolo, Jenson, care isi rateaza cariera din cauza Hondei.

  • ivano, vineri, 04.01.2008 10:44
    alcabis

    Hamilton asta este un mascarici care pina la urma va ajunge la groapa cu gunoi daca va mai face declaratii pe care le sustine numai el singur si basta.