Hamilton creeaza isterie in Marea Britanie

Publicat luni, 14.05.2007 17:55

Succesele de pana acum ale tanarului pilot de la McLaren Mercedes, Lewis Hamilton, au facut ca cererea de bilete pentru Marele Premiu al Marii Britanii sa fie una deosebit de mare.

"Succesul de care se bucura Lewis a facut ca cererea de bilete pentru anul acesta sa fie una extraordinar de mare. Toata lumea vrea sa il vada. Ii sfatuiesc pe cei care vor sa vada cursa sa isi procure din timp bilete pentru a nu fi dezamagiti dupa",

a spus Richard Phillips, managerul circuitului de la Silverstone.

Un bilet de acces va costa 99 de lire sterline pentru adulti, in timp ce pentru copii el va avea un pret de 50 de lire. Marele Premiu gazduit de circuitul de la Silverstone va avea loc in ziua de 8 iulie.

  • Giannig, luni, 14.05.2007 18:12
    uluitor intr-adevar

    Cred in curand ca se va face alergie la cuvintele Lewis Hamilton. Clar Fernando Alonso deja a facut. Ce se va mai scrie de el in 2 ani oare? ca deja superlativele sunt catre epuizare. A venit in F1, in echipa cu cel mai dezavarsit pilot, pe care multi il vad mai bun ca Schuey, pentru ca are toate calitatile lui, insa nu si defectele. Si pana acum l-a dominat pe Alonso clar in 2 curse. Senna nu a avut niciodata un rival de calibru decat pana la Prost. Iar Schuey la Benetton l-a spulberat pe Piquet din primul sezon. Unde va ajunge acest tanar precoce?

  • KalEl, luni, 14.05.2007 19:43
    :D

    va ajunge la ferrari :D

  • Giannig, luni, 14.05.2007 21:39
    erezie!!!

    In nici un caz; Kimi a ajuns la Ferrari si nu i-a facut nici un bine. Lewis e al doilea fiu pentru Ron Dennis...mai ales acum ca Mclaren conduce CM si primii doi piloti din CM sunt tot Mclaren. Curioasa treaba asta totusi...Mclaren conduce desi ei au 1victorie si Ferrari 3. Imi amintesc 2005 cand Mclaren avea 10 victorii si Renault parca 7 si totusi Renault a plecat cu titlul. Revenind, Ron Dennis este ca al doilea tata pentru Hamilton. Nu va pleca de la Mclaren atata timp cat echipa ramane in esalonul din fata.

  • Vlad, marţi, 15.05.2007 00:11
    Ehe...

    Cine are nevoie de Lewis Hamilton cand ai un Massa (3 pole-uri consecutinve) si un Raikkonen (care era sa-i sufle un campionat lui Schumi) ? E abia inceputul unei frumoase intreceri...parere personala: Massa castiga sezonul 2007...

  • mirciozauru, marţi, 15.05.2007 08:39
    ehe he

    Bine spus Vlad "este inceputul unei frumoase intreceri". Putem fi onorati de intrecerea din acest an in care avem 4 potentiali campioni mondiali, avem masini fiabile care apartin unor echipe puternice sau mai putin puternice. Sunt convins ca anul acesta cei mai castigati o sa fim noi, cei care privim acest spectacol de neegalat.

  • hakkinen, marţi, 15.05.2007 09:12
    valoarea pilotilor

    Intrebarea mea-este mai buna Massa decat Raikkonen?sau Massa are avantajul unui an de experienta pe masina si pe Bridgestone,ceea ce lui Kimi ii creeaza un dezavantaj,la fel si lui Alonso.Lewis s-a adaptat mai bine decat Alonso,parerea mea.Dupa mine Kimi este de departe cel mai bun pilot,iar Massa cel mai slab dintre cei patru.