Hamilton, increzator intr-un weekend bun

Publicat sâmbătă, 07.06.2008 14:39 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton este optimist ca McLaren Mercedes se pot intoarce acasa cu un rezultat pe masura de la Montreal.

Liderul clasamentului general a realizat cel mai bun timp in antrenamente, devansandu-l pe Robert Kubica de la BMW-Sauber.

"Am ales sa nu folosim pneurile de ploaie in cea mai mare parte a primelor antrenamente, dar am utilizat pneurile de uscat pana la finalul diminetii", a declarat Hamilton. "Dupa amiaza am fost capabili sa imbunatatim masina la fiecare iesire, m-am simtit foarte confortabil cu setarile si stabilitatea. Mai avem ceva de munca inainte de calificari, dar am obtinut deja cateva rezultate pozitive"

.

In schimb, Heikki Kovalainen a dezvaluit ca nu a fost multumit de stabilitatea masinii, finlandezul terminand la peste o jumatate de secunda in spatele coechipierului sau. "A fost o zi folositoare, chiar daca nu cred ca am gasit inca o stabilitate perfecta", a precizat Kovalainen. "Dupa amiaza am inceput sa dezvoltam masina si am lucrat la setari, concentrandu-ne mai ales pe "calmarea" spatelui masinii. Totusi, pana la final am simtit ca am reusit sa rezolvam o mare parte dintre probleme".