Hamilton neagă negocierile cu Red Bull

Publicat marţi, 14.06.2011 13:24 de Daniel Popescu

Un purtător de cuvânt al lui Lewis Hamilton a negat că britanicul şi-a negociat sâmbătă transferul lui Red Bull în sezonul 2013.

Presa internaţională a dezvăluit că Lewis Hamilton a avut o întâlnire privată cu Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing, în seara zilei de sâmbătă din cadrul Marelui Premiu al Canadei, în cadrul căreia cele două părţi au discutat despre un posibil transfer al britanicului pentru sezonul 2013.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al XIX Entertainment, compania care se ocupa de activitatea si imaginea fostului campion mondial in Formula 1, a declarat pentru BBC că Hamilton şi Horner nu au discutat despre posibilitatea unui transfer.

"Nici Hamilton, nici echipa lui de manageri nu a avut nicio discuţie cu privire la schimbarea echipei", a precizat purtătorul de cuvânt. Acesta nu a negat însă existenţa întâlnirii dintre cei doi, care a avut loc chiar în motorhome-ul celor de la Red Bull Racing.

Actualul contract al lui Hamilton cu McLaren expiră la sfârşitul sezonului 2012, iar britanicul este nemulţumit că nu a mai putut lupta pentru titlul mondial după trofeul obţinut în 2008.

Via | BBC Sport

  • diesel08, marţi, 14.06.2011 15:01
    mana lui kubica

    http://www.fakt.pl/Kubica-wraca-do-zdrowia-Pierwsze-zdjecia-po-wypadku,galeria-artykulu,106167,7.html