Hamilton, nemulţumit de programul încărcat cu sponsorii McLaren

Publicat luni, 11.07.2011 18:03 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton avertizează că următorul său contract cu McLaren va include mult mai puţine evenimente dedicate sponsorilor.

Lewis Hamilton a declanşat o nouă polemică în Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii, după ce a criticat vehement numărul prea ridicat de evenimente la care a luat parte pentru sponsorii echipei McLaren.

Britanicul susţine că în cele două săptămâni dintre etapele de la Valencia şi Silverstone a avut la dispoziţie doar două zile libere, iar într-una dintre zile a avut nu mai puţin de patru apariţii pentru sponsori, motiv pentru care nu a avut timp să se antreneze în mod corespunzător. În acest sens, Hamilton avertizează că va negocia dur următorul său contract cu McLaren, cu scopul de a avea cât mai puţine zile dedicate sponsorilor.

"Trebuie să facem schimbări. Când îmi voi prelungi contractul cu McLaren vor fi şocaţi de cât de multe zile (n.r - în scopuri publicitare) nu vor fi capabili să mă determine să fac. Voi munci mult mai puţin. Cu siguranţă nu voi face întreaga perioadă de timp înainte de cursa de la Silverstone. În viitor, voi avea cel puţin cinci zile pentru a mă pregăti pentru cursă", a declarat fostul campion mondial.

Pe de altă parte, declaraţiile vin să confirme indirect că Hamilton a decis să-şi prelungească actualul contract cu McLaren scadent la sfârşitul sezonului 2012.

Via | The Guardian

  • Vettel, luni, 11.07.2011 18:07
    du-te vezi-ti de treaba

    Si chefurile la Las Vegas cu Nicole?