Hamilton nu a identificat încă setările potrivite pentru monopostul McLaren

Publicat vineri, 10.02.2012 15:51 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton susţine că nu a identificat încă setările corecte pentru noul monopost McLaren, însă a fost impresionat de parcursul celor de la Lotus.

Lewis Hamilton este precaut în declaraţii după prima zi de teste la volanul noului monopost McLaren MP4-27.

Campionul mondial din sezonul 2008 a admis că mai are mult de muncă pentru a identifica setările potrivite pentru noul monopost, motiv pentru care evită să comenteze prea mult performanţele acestuia.

"Acest monopost nu este încă predictibil, întrucât este nou şi nu ne-am dat încă seama care sunt setările potrivite. Sunt multe lucruri diferite de testat la care trebuie să ne gândim, aşa că nu aş spune că monopostul este mai predictibil decât anul trecut, dar în general pare o evoluţie a monopostului de anul trecut. Există totuşi ceva ce am pierdut, cum ar fi forţa de apăsare aerodinamică de pe spate, care nu a fost atât de bună în virajele de mare viteză precum anul trecut, dar sunt sigur că o vom recupera", a declarat el.

Totuşi, Hamilton a fost mult mai dispus să caracterizeze câteva dintre monoposturile rivale, în special cele ale rivalilor de la Red Bull şi Lotus.

"Cred că se poate observa că Red Bull pare rapid, iar Lotus arată foarte impresionant. Nu ştiu de ce este în stare, dar pare foarte rapid, deşi nu ştii niciodată cât combustibil au avut. Dar cred că şi noi am fost agresivi cu nivelul de combustibil", a mai precizat el.

Via | ESPNF1