Hamilton: "Puteam obtine pole positionul"

Publicat sâmbătă, 05.04.2008 16:05 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton sustine ca ar fi putut obtine pole polesionul in calificarile din Bahrain, desi va pleca din spatele lui Robert Kubica si Felipe Massa.

Pilotul echipei McLaren crede ca timpul sau a fost suficient de bun pentru a pleca din a doua linie a grilei de start, insa considera ca ar fi putut fi chiar si mai rapid.

"Cu siguranta a fost un tur decent, dar la fel ca intotdeauna sunt sigur ca puteam obtine un timp mai bun", a declarat Hamilton la finalul calificarilor.

"Inevitabil, daca ar fi fost un tur pefect cred ca am fi obtinut pole positionul, dar vom studia datele si ne vom pregati pentru cursa. Cred ca avem o strategie buna pentru cursa si ziua de maine va fi foarte interesanta".

Englezul nu a uitat sa faca cateva referiri si la rivalii de la Ferrari, neavand insa nimic de zis la adresa lui Robert Kubica. "Ferrari par sa fie cei mai forma in acest moment, dar in calificari am fost multumit de stabilitate si stiam ca voi fi capabil sa concurez cu ei cel putin pentru prima linie a grilei", a adaugat englezul.

Hamilton a negat ca timpul mai slab realizat de el in calificari a avut vreo legatura cu accidentul in care a fost implicat in antrenamentele libere de vineri. "Pentru mine a fost usor sa revin in masina si sa fiu si mai rapid", a spus Hamilton. "Astazi am mers mai repede decat ieri prin acel viraj, a fost important sa-mi demostrez ca pot reveni. Nu am avut nicio problema cu asta, pentru ca am avut trecut prin multe experiente asemanatoare in cariera mea".

  • npacurar, sâmbătă, 05.04.2008 17:01
    Ingamfat, ca de obicei...

    Draga Ham, "faptele vorbesc!"... Decat sa te tot lauzi cum puteai tu de lejer sa iei pole-ul, si cat de capabil esti sa concurezi, mai bine CHIAR ai face toate astea. Altfel, raman doar vorbe in vantul din Bahrain... )