Hamilton: "Putem castiga la Magny Cours"

Publicat joi, 12.06.2008 13:16 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton crede ca poate castiga cursa de la Magny Cours, desi va fi penalizat cu 10 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al Frantei.

Pilotul echipei McLaren va pleca in cursa in cel mai bun caz de pe locul 11, in urma accidentului pe care l-a provocat in pitlane in timpul cursei de la Montreal. Cu toate acestea, englezul este increzator ca poate termina in top.

"Sunt foarte increzator ca putem castiga acolo. Aceasta este treaba mea. Trebuie sa am incredere in mine si in echipa. Simt ca putem termina in primii 3, dar va fi o adevarat provocare"

, a declarat Hamilton pentru agentia de presa Reuters.

Totodata, Hamilton a negat ca incidentul de la Montreal a fost punctul slab al carierei sale. "Nu a fost nicaieri unul dintre cele mai slabe puncte ale mele. In particular, nu cred ca a fost un punct slab. A fost doar unul dintre lucrurile peste care trebuie sa treci si sa mergi mai departe. In cursa am fost la inaltime", sustine el.

In urma incidentului de la Montreal, Hamilton a pierut sefia clasamentului general in favoarea lui Robert Kubica.

  • crismar56, joi, 12.06.2008 14:49
    Pana la 13!!!!!!

    Unele din stiri puteau fi publicate mult mai devreme de ora 13, nu dupa ce am facut schimbarile necesare testelor!!!!!!!!!!!!