Hamilton: "S-ar putea sa castig in Bahrain"

Publicat sâmbătă, 14.04.2007 10:58

Dupa cele doua podiumuri din primele doua curse si dupa cele doua antrenamente libere de vineri din Bahrain, Lewis Hamilton nu exclude din planurile sale o victorie in cursa de la Sakhir. Desi istoria Formulei 1 este impotriva sa - niciun pilot nu a reusit trei podiumuri in primele trei curse in intreaga istorie a Marelui Circ, Hamilton spune ca mai are de invatat de la experminetatul sau coleg de echipa insa are toate sansele sa invinga.

"Stiu ca nu pare, insa mai am multe de invatat de la Fernando si de la echipa. Vor fi multe provocari in acest an care ma pot lua prin surprindere. In acelasi timp insa as putea fi norocosul care care se va rpegati pentru ele cel mai bine si in acest caz totul ar merge perfect. Trag de mine cat de mult pot. Prima victorie ar putea aparea in acest weekend, ar putea veni in ultima cursa a anului sau la anul", a declarat Hamilton.

Pe de alta parte, pilotul McLaren a fost laudat in acest weekend la Sakhir chiar de Bernie Ecclestone, boss-ul Formulei 1, care spune despre britanic ca e "al naibii de bun". "Lewis face o treaba foarte buna si s-a comportat clar mai bine decat se astepta oricine. Mi-as dori ca presa sa nu mai vobreasca despre el in contextul culorii pielii sale. Nu trebuie sa fie laudat pentru ca e de culoare. Pur si simplu e al naibii de bun. E tanar, e frumos si comunicativ. Sper sa fie viitorul superstar al Formulei 1. Are toate atuurile sa devina astfel", a afirmat Ecclestone.

  • nucky, sâmbătă, 14.04.2007 11:31
    =))

    vise....la cat de bine merg Ferrariurile......nici o sansa...

  • ..., sâmbătă, 14.04.2007 12:37
    hamilton

    ia nu mai visa ai fost pe podium de doua ori si deja ti sa urcat la cap...lasa ca te vedem noi la cursa.........

  • stefanfr, sâmbătă, 14.04.2007 14:02
    Viitorul star ?

    Eu cred ca baiatul asta va fi viitorul mare campion mondial de F1, dupa un titlu raikonnen si eventual inca unul raikkonen sau alonso, el va lua titlul in 3 ani

  • flor, sâmbătă, 14.04.2007 16:45
    lewis hamilton

    si eu am mare incredere in acest pilot!sper sa nu dezamageasca!oricum si ce a castigat pana acum e mult pentru un nou venit.nu cred ca se va pierde-asta depinde fff mult de echipa ,de increderea pe care i-o va acorda aceasta,iar cu moralul eu cred ca el sta f bine.succes LEWIS HAMILTON!

  • Giannig, duminică, 15.04.2007 00:11
    Lewis e un castigator

    Lewis a mai castigat la Bahrain in Formula 3. Sper ca va avea puterea Mclarenul ala sa il puna intr-o pozitie buna sa-l depaseasca pe Massa pe franare. Dupa primele 2 curse sunt entuziasmat ca s-ar putea sa vedem in anii ce urmeaza o rivalitate de proportiile Prost vs Senna la Mclaren, sper insa fara trucuri murdare. Nici unul nu va pleca de la Mclaren. Alonso si-a dorit de mic sa conduca pentru Mclaren, iar Lewis are un al doilea tata in Ron Dennis. Pentru podium cei 2 piloti Mclaren au sanse macar 50%-50%.