Hamilton se gandeste la retragere!

Publicat miercuri, 05.11.2008 11:23 de Mircea Meșter

Dupa ce a castigat primul sau titlu mondial, pe Lewis Hamilton il bate gandul retragerii din Marele Circ. Motivele sunt legate de primirea ostila de care a avut parte in Brazilia si de acuzele rasiste la care a fost supus pe tot timpul sezonului si in special in Spania.

Cireasa pe tort a fost pusa de BBC Radio 5, care intr-o emisiune live ce a avut loc luni i-a invitat pe ascultatori sa spuna "ce cred cu adevarat despre Lewis Hamilton". Reactiile ascultatorilor din tara natala a pilotului britanic nu au intarziat sa apara, multe voci considerand ca acesta este arogant, ca si-a parasit patria pentru "paradisul fiscal" elvetian si ca, in cursa de duminica, a organizat un blat de zile mari cu Timo Glock pentru a castiga campionatul.

Tatal lui Lewis a explicat situatia: "Uneori, te intrebi daca merita sa ramai in Formula 1, chiar daca ai visat la acest lucru atat de mult. Suntem oameni si avem sentimente. Cand ceilalti se comporta asa cum o fac acum impotriva lui Lewis te doare, si nimeni nu-si doreste asta atunci cand la mijloc e vorba de oameni pe care ii iubesti. Suntem persoane normale. Nu stiu daca ei stiu ce fac in aceste momente, insa sper ca Dumnezeu sa ii ierte", spune Anthony Hamilton.

Atmosfera apasatoare in care traieste campionul mondial este criticata dur de Sir Stirling Moss, o legenda a motorsportului din Albion: "BBC ar trebui sa isi rezolve problemele in interior inainte de a incepe sa faca emisiuni de acest tip si sa critice pe altcineva".

  • michelle_b, miercuri, 05.11.2008 12:32
    Parerea mea ...

    este ca toata aceasta "tevatura" este creata de Anthony Hamilton si chiar sunt de acord sa fac pariu ca Lewis NU se va retrage, orice ar zice lumea si oricati ar zice aberatii. nu sustin ca nu este deranjat, dar eu vad doar un mic "teatru" pus in scena de Anthony Hamilton in incearcarea de a atrage opinia publica de partea lor, precum si ceva publicitate gratuita ... nu am descoperit eu roata si nici curba la dreapta, deci ma pot insela lejer, dar asta e opinia mea ...

  • NeoGalaxy, miercuri, 05.11.2008 12:33
    @Lewis

    In Brazilia chiar nu imi dau seama sa il astepte lumea. Practic... oamenii il iubesc pe Felipe si l-au ovationat tot timpul. Mi se pare chiar de inteles. Restul cu problemele rasiste ca pot sa spun. Si spaniolii au fani care le fac rusine dar si noi avem pe aici o gramada. Lewis trebuie sa invete ca lumea nu are cum sa-l placa si sa-l iubeasca fortat. Da il plac fanii si asa mai departe, dar pana sa-l iubeasca tot universul mai este foarte mult pana acolo. Acuma daca tot il acceptam pe Join si Hakkinen... cat de rau poate sa fie ca Lewis sa-i accepte si el pe fanii spanioli?

  • hakkinen, miercuri, 05.11.2008 12:44
    @NEO

    Ma simt flatat ! Chiar ma bucur ca "nu ma suporti" ! As dori sa fie cati mai multi ca mine,care sa nu se lase intoxicati de comentariile tale !

  • michelle_b, miercuri, 05.11.2008 13:51
    drept dovada ca nu am aberat mai sus ...

    cuvintele lui Lewis catre echipa McLaren: "I love this team. I'm not going anywhere." - Quat erat demonstrandum !

  • NeoGalaxy, miercuri, 05.11.2008 14:12
    @Hakkinen

    Nu am spus ca nu te suport sau chestii de genul asta. Am spus ca ai un comportament deplasat care din pacate nu isi are rostul aici. Join este maestru si tu il urmezi de aproape. Mai sunt si altii care fac de rusine atat Formula 1 cat si fanii ei dar din pacate comportamentul vostru este super deplasat. Si nu te intoxica nimeni pentru ca poti sa gandesti liber si poti sa-ti spui si punctul tau de vedere fara te ingradeasca nimeni. Dar este o demarcare fina intre jignire, prostii spuse si comentarii interesante!

  • scuderia, miercuri, 05.11.2008 14:33
    @ham

    ar fii o prostie sa se retraga din cauza asta...desi nu il suport pe acest tip..macar tac...nu fac atata gura cum fac alti useri..se site cine...trebuie sa recunoastem ca el este un pilot bun...nush ce sa zic la faza cand la depasit pe glock...coincidentza:)...atat..bv lui..felicitarile mele...cat despre userii de mai [email protected] bine lasa-i in pace...atat pot...atata judeca...parerea mea...nu vezi k nu ai cu cine sa povestesti???..dale pace...numa una stiu

  • Join, miercuri, 05.11.2008 16:00
    Unde merge Lewis ????

    http://www.planetf1.com/story/0,18954,3213_4458066,00.html terminati ma cu prostiile astea Lewis va mai ramane mult timp in F1!!!!

  • sharky_raduku, miercuri, 05.11.2008 16:10
    @hamilton

    sincer , si pe mine ma enerveaza la culme tatal sau . cand ii vad mutra imi vine sa il scuip . din cauza asta hamilton a inceput sa fie huiduit la unele mari premii.

  • TeamClown, miercuri, 05.11.2008 16:24
    ...

    Ce argumente solide. Cand vezi fata unui om sa iti vina sa-l scuipi.

  • Heripotar, miercuri, 05.11.2008 16:43
    Lewis are timp sa demonstreze

    Lewis are tot timpul sa demonstreze ca e cu adevarat bun si nu a profitat de o conjuctura fericita , iar lumea isi va schimba parerea despre el. Senzatia mea este ca tatal lui Lewis ii face mai mult rau decat bine prin omniprezenta sa. Faza cu rasistii spanioli este de rasul curcii ... foarte sensibilos omu.

  • michelle_b, miercuri, 05.11.2008 17:07
    Heripotar

    my thoughts exactly ! daca ar fi sa ne uitam la ce vorbe i s-au aruncat lui Massa (si nu ma refer la invectivele aruncate aici pe site, ci in toata lumea, inclusiv "banana boy") sau cite s-au scris despre Kimi (care inca a ramas cu eticheta de alcoolic, desi nimeni nu mai poate spune ca INCA este pentru ca nu detine nici articole, nici poze, nici filme) si sunt numai doua exemple, pentru ca, aproape in toate VIP-urile se "arunca" cu cite ceva ... ar fi trebuit ca toti sa se retraga! insa Anthony a urmarit un scop (poate fi publicitate cum am mai spus, poate chiar sa distraga atentia de la controversele iscate in ultima cursa, poate simpatie, poate un salariu marit, nu stiu), dar cu siguranta este ideea lui (si asta se poate dovedi chiar cu discursul lui Lewis, in care nu a pomenit nici macar o vorba despre ceea ce afirma tatal lui, desi a fost intrebat de retragere)! si chiar nu sunt convinsa ca ii face un bine sau un deserviciu ...si daca e sa fim sinceri, trebuie sa fii dus cu pluta sa ai pretentia sa te admire si ovationeze tot mapamondul! nu exista persoana care sa nu fie antipatizata. de mai multi sau mai putini, de apropiati sau de necunoscuti (daca e VIP) dar e absurd sa pretinzi sa fii adulat de toti ...

  • sharky_raduku, miercuri, 05.11.2008 17:09
    @teamclown

    argument ?? am citit pe undeva ca el poate sa aduca un pilot in f1 daca are 5 mil. adica cine se crede el de acum ? manager , impresar ?

  • ccmax, miercuri, 05.11.2008 18:24
    poate nu inteleg eu dar...

    ... nu prea vad care este legatura dintre titlul si continutul articolului...

  • Join, miercuri, 05.11.2008 19:05
    Lewis sa se retraga ????

    TERMINATI MA CU PROSTIILE LEWIS E FACUT PENTRU F1 NU ARE CUM SA RENUNTE!!!TERMINATI MAI CU PROSTIILE!!!!

  • TeamClown, miercuri, 05.11.2008 19:08
    @sharky

    Si eu am citit multe despre multi. Dar nu ii cunosc, i-am vazut doar la televizor. Si mai am inca o curiozitate. Daca iti spune unu ca te face antrenor la Juventus il scuipi? Poate are vreo deficienta. Cum exista cleptomani, banuiesc ca exista si oameni care au boala de a minti (habar n-am cum se numeste sau daca chiar exista) sau de a se da mari...

  • michelle_b, miercuri, 05.11.2008 19:36
    TeamClown

    mitoman - om care sufera de o boala psihica caracterizata prin tendinţa de a denatura adevărul, de a inventa fapte care nu s-au petrecut în realitate, om care minte in mod constant si gratuit, mincinos; grandoman - om care işi acorda o importanţă nejustificată sau isi supraevaluează meritele, "se da mare"

  • TeamClown, miercuri, 05.11.2008 20:44
    thanks...

    Michelle.

  • michelle_b, joi, 06.11.2008 12:04
    TeamClown

    n-ai de ce ! imi era la-ndemana pentru ca intamplarea face sa stiu un user cu "calitatiile" astea (plus ipocrit) ...