Hamilton: "Sper să rămân pe termen lung la Mercedes"

Publicat marţi, 04.11.2014 13:38 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton şi-a exprimat din nou speranţa că va ajunge la acord cu Mercedes pentru prelungirea contractului pe care l-ar putea negocia singur după despărţirea de XIX Management.

Lewis Hamilton a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că renunţă la serviciile agentului Simon Fuller de la XIX Management, întrucât doreşte să îşi gestioneze singur cariera în Formula 1.

Contractul britanicului cu Mercedes expiră la sfârşitul sezonului 2015, iar negocierile pentru prelungirea acestuia vor începe după finalul sezonului. Campionul mondial din 2008 este convins că va fi capabil să ducă la bun sfârşit misiunea de a obţine un nou contract în condiţii cât mai avantajoase, după ce XIX Management a intermediat recrutarea sa de la McLaren pentru sezonul 2013.

"Mă simt confortabil să fac asta singur. Nico Rosberg a făcut asta singur, Sebastian Vettel la fel şi nu văd niciun motiv pentru care nu aş putea să o fac şi eu. Nu am decis încă dacă vreau să fac asta. Sper să am un viitor lung cu echipa pentru că nimic nu trebuie să se schimbe prea mult", a declarat el pentru publicaţia britanică Daily Telegraph.

Hamilton are deja câteva planuri şi în privinţa activităţilor sale de după retragerea din Formula 1 şi intenţionează să se implice în campanii umanitare, după ce anterior a lucrat pentru organizaţiile Unicef şi Salvaţi copiii.

"Mulţi piloţi revin după Formula 1 şi se fac comentatori, dar eu am planuri şi aspiraţii diferite. Trebuie să mă poziţionez astfel încât după ce mă opresc să existe ceva ce pot continua să fac. La un moment dat, când mă voi retrage, va exista ceva de care să fiu foarte interesat şi care poate înlocui cursele. La asta vreau să lucrez", a adăugat el.

Via Daily Telegraph

  • daniel, marţi, 04.11.2014 14:53

    tare de tot poza asta, parca ar fi un dubios din Ferentari

  • xyz, marţi, 04.11.2014 22:20

    asa este ma Daniele, din pacate pt tine tu nu ai bani nici sa iti faci minitatuajul cu nr 44 ce il are Lewis dupa ureche, dar asta se intampla cand numai ai bani sa tragi pe nas, vorbesti numai cacatisuri, iti dai seama ce gura ai...

  • ., miercuri, 05.11.2014 02:32

    are un look ... zici ca e angajat la spalat parbrize la intersectie

  • malasorte, miercuri, 05.11.2014 07:45

    natia de roman...niste frustrati si putori. sa vad eu unul din ferentari in F1

  • daniel, miercuri, 05.11.2014 16:09

    te-ai descris perfect, @malasorte

  • mobius, miercuri, 05.11.2014 21:20

    Infatuat ca de obicei. Ar fi trebuit sa observe ca atat Vettel cat si Rosberg nu prea au nimerit-o fara manageri. Managerul sau l-a adus la Mercedes si are grija acum sa fie peste Rosberg, care nu are manager.