Hamilton, superfericit cu pozitia a patra

Publicat sâmbătă, 17.03.2007 11:38

Lewis Hamilton este foarte bucuros de pozitia a patra pe care a ocupat-o la finalul calificarilor pentru Melbourne, chiar daca cu un minut inaintea finalului se afla inca langa Raikkonen, avand atunci al doilea timp. In ultimele secunde ale sesiunii, colegul sau Fernando Alonso si Nick Heidfeld i-au suflat insa britanicului pozitia pe prima linie a grilei.

"Sunt extrem de multumit pentru ca ma aflu pe a doua linie a grilei la primul meu Grand Prix. Vreau sa le transmit un mare "Multumesc" tuturor celor din echipa, care au muncit din greu atat la pista cat si la sediu. Pentru acest weekend m-am pregatit special timp de 13 ani si ma bucur de fiecare moment", spune Hamilton.

"Cred ca avem o sansa mare in cursa. In principiu vreau un start bun si apoi vreau sa ma lupt cat pot pentru a strange puncte pentru echipa si pentru mine. Insa nu vreau sa fac predictii, pentru ca se poate intampla orice. Insa totul e bine pana acum", incheie britanicul.

  • Enake, sâmbătă, 17.03.2007 12:32
    Bravo Lewis!

    A muncit kopilul tare..akum vrea si rezultate.!!! Go for it! felicitari! Sper sa ajung si eu sa vad o cursa...cat mai curand posibil!! Iupiiiiiiiiiiiiii!!