Heidfeld: "BMW, mai buni decat ma asteptam"

Publicat marţi, 15.04.2008 17:04 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld a marturisit ca este surprins de evolutia foarte buna a echipei sale din acest debut de sezon.

Heidfeld nu a putut anticipa performantele excelente obtinute de echipa in primele trei curse ale sezonului, insa cu toate acestea crede ca lucrurile puteau sta chiar mai bine.

"Este mai bine decat ma asteptam dupa perioada din iarna. Dar in acelasi timp putea fi mai bine. Intotdeauna poate fi mai bine. Am fi putut avea mai multe puncte, dar cele mai multe echipe ar putea spune asta. Pentru Ferrari si McLaren nu a fost perfect si acelasi lucru este valabil si pentru noi. Conducem campionatul constructorilor, iar eu sunt pe 2, dar cred ca am fi putut sta putin mai bine"

, a declarat Heidfeld la Barcelona.

Germanul sustine ca a stiut ca BMW-Sauber vor fi puternici in acest sezon dupa incheirea testelor din iarna, dar admite ca cei din anturajul Formulei 1 nu l-au crezut. "La finalul testelor din iarna stiam ca sunt foarte bine, dar din anumite motive oamenii nu m-au ascultat. Ei au preferat sa se uite la primele comentarii si la problemele pe care le-am avut. Dar noi stiam deja ca am realizat progrese mari. dar nu ne asteptam ca progresul sa fie atat de mare. Am fost a doua echipa si acum conducem campionatul. Cu cateva luni in urma nu as fi crezut asta".

Heidfeld admite ca BMW-Sauber nu sunt inca in masura de a castiga curse, insa spera ca inginerii si mecanice vor reusi sa micsoreze distanta fata de rivali pe parcursul sezonului. "Pana acum nu am fost capabili sa castigam curse. Am lasat trei curse in urma si avem trei podiumuri, dar intotdeauna au existat masini mai rapide decat ale noastre. Dar sper ca pana la sfarsitul sezonului vom reusi sa castigam o cursa prin puterile noastre. Acum nu putem, dar lucram intens la asta", a incheiat Heidfeld.

  • petros, marţi, 15.04.2008 17:14
    Comentariu de la mine

    Iarasi au inceput stirile cu BMW. Bagati tare