Heidfeld: "Ne apropiem de Ferrari"

Publicat vineri, 11.04.2008 11:21 de Daniel Popescu

Desi admite ca Ferrari au fost mai rapizi in Bahrain, Nick Heidfeld sustine ca BMW-Sauber se apropie din ce in ce mai mult de echipa italiana.

BMW-Sauber au terminat Marele Premiu al statului Bahrain in spatele celor de la Ferrari, insa s-au impus fara probleme in fata celor de la McLaren Mercedes. Heidfeld este constient ca Ferrari au fost superiori, insa sustine ca BMW-Sauber vor reusi sa reduca diferenta fata de italieni in urmatoarele curse.

"Am fost mai rapizi decat McLaren Mercedes. Doar Ferrari ne-au fost superiori, dar ii putem ajunge", a declarat germanul pentru site-ul oficial al echipei sale.

Pilotul in varsta de 30 de ani isi pune toate sperantele in upgrade-urile pe care BMW-Sauber le pregatesc pentru Marele Premiu al Spaniei de saptamana viitoare. "Sunt destul de sigur ca pe parcursul urmatoarelor trei saptamani echipele noastre de la Hinwil si Munchen vor continua sa imbunatateasca masina", a spus el, aratandu-si totodata mandria pentru pozitia pe care o ocupa in clasament. "Sunt al doilea in clasamentul pilotilor si sunt foarte mandru ca suntem lideri in clasamentul constructorilor".

  • enachemarinalin, sâmbătă, 12.04.2008 11:19
    ce ziceti?

    Desi sunt rivali pe pista, Nick Heidfeld si Robert Kubica colaboreaza foarte bine cand vine vorba de analizarea datelor, fapt ce ajuta foarte mult echipa. BMW-Sauber au inceput foarte bine noul sezon competitional, ambii piloti reusind sa termine pe podium in primele trei curse. In plus, Kubica a reusit in Bahrain sa obtina si primul pole position din cariera. In ciuda faptului ca sunt rivali pe pista, Nick Heidfeld admite ca se intelege foarte bine cu coechipierul sau