Heidfeld: "Vom fi puternici la Monaco"

Publicat miercuri, 21.05.2008 12:45 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld considera ca BMW-Sauber pot fi foarte competitivi in acest weekend pe strazile din Monte Carlo in cadrul MP al statului Monaco.

Recent, Robert Kubica a marturisit ca Monaco poate fi ocazia perfecta pentru BMW-Sauber pentru a castiga prima cursa din istorie, iar fostul campion mondial Niki Lauda crede ca germanii au capacitatea de a obtine aici un succes. Nick Heidfeld s-a alaturat si el acestor opinii, considerand ca BMW-Sauber au capacitatea unui rezultat bun.

"Teoretic, sansele ca monopostul F1.08 sa fie puternic la Monaco sunt destul de bune. Masina ar trebui sa se potriveasca circuitului, la fel ca si mine", a declarat Heidfeld pentru publicatia Frankfurter Rundschau.

Heidfeld a inregistrat trei succese la Monaco in cariera sa de pilot, pe vremea cand concura in F3 si F3000. In Formula 1, cea mai buna performanta a sa in Principat a fost locul 2 ocupat in 2005 la volanul unui Williams.

La randul sau, Kubica a declarat pentru publicatia elvetiana 20 Minuten: "Inainte de inceputul sezonului am fost intrebat care este locul cel mai probabil pentru un rezultat bun, iar raspunsul meu a fost Monaco".