Horner exclude varianta de a deveni succesorul lui Ecclestone

Publicat marţi, 06.08.2013 16:55 de Daniel Popescu

Christian Horner a exclus posibilitatea de a deveni succesorul lui Bernie Ecclestone la conducerea Formulei 1 şi crede că britanicul a avut o influenţă pozitivă asupra competiţiei.

Bernie Ecclestone ar putea pierde postul de CEO al Formula One Management în cazul în care va fi găsit vinovat de dare de mită de către justiţia germană într-un proces care vizează vânzarea drepturilor comerciale ale Formulei 1 în 2006.

Într-o astfel de situaţie, CVC Capital Partners, acţionarul principal al Formulei 1, ar fi nevoită să numească un succesor, iar unul dintre numele vehiculate a fost cel al lui Christian Horner. Şeful Red Bull Racing a exclus însă această variantă, afirmând că vrea să rămână implicat la conducerea triplei campioane mondiale.

"Nu, nu, în niciun caz. Mă concentrez doar pe ceea ce am de făcut. Ecclestone este un tip remarcabil care a condus Formula 1 cu succes în ultimii 40 sau 45 de ani. Afacerea este aşa cum este ea în prezent datorită modului în care a fost gestionata şi operată. Pentru el este de neimaginat să nu fie acolo", a declarat britanicul pentru publicaţia Daily Telegraph.

În plus, Horner consideră că Ecclestone merită să rămână la conducerea Formulei 1 pentru că este omul potrivit pentru aceasta competiţie.

"Atât timp cât Bernie este capabil să conducă afacerea, este cu siguranţă omul potrivit să facă asta. Este atât de simplu. În plus, are sprijinul complet al acţionarilor Formulei 1", a adăugat el.

Via Daily Telegraph

  • pablo256r, marţi, 06.08.2013 20:26

    Cum pisici sa vrea sa-i ia locul omuletului datorita caruia au luat 3 titluri consecutive ? Asta e blasfemie!