Horner: "Vettel poate face din Red Bull o echipă legendară"

Publicat joi, 24.02.2011 10:35 de Daniel Popescu

Christian Horner a minimalizat dorinţa lui Sebastian Vettel de a pilota pentru Ferrari şi crede că germanul poate transforma Red Bull într-o echipă legendară.

Sebastian Vettel, noul campion mondial al Formulei 1, a afirmat în mai multe rânduri că visează să piloteze la un moment dat al carierei pentru Ferrari.

Departe de a fi îngrijorat de această dorinţă a germanului, şeful Christian Horner consideră că declaraţiile pilotului său sunt normale în contextul tradiţiei pe care o are Ferrari, însă speră ca Vettel să transforme şi Red Bull într-o echipă legendară.

"Doar pentru că este romantic nu înseamnă că va renunţa la tot ce am construit împreună. Atât timp cât îi oferim un monopost perfect va rămâne aici. Noi suntem priviţi mai mult ca o echipă 'cool'. Dar cine ştie, poate într-o zi şi noi vom fi legendari datorită lui Sebastian", a declarat britanicul în vârstă de 36 de ani pentru publicaţia Bild.

De altfel, la scurt timp după ce şi-a exprimat dorinţa de a concura pentru echipa Căluţului Cabrat, Vettel a confirmat că va rămâne la Red Bull atât timp cât va beneficia de un monopost competitiv. "Sunt fericit cu Red Bull, ei îmi oferă cea mai rapidă maşina", a precizat el.

Via | GMM

  • toreador023, joi, 24.02.2011 11:33
    mai este mult pina departe

    cica legendari...hai sa fim seriosi. Doar cu decenii si multe multe titluri. Pina atunci mai e de mincat mamaliga. Dar ma indoiesc ca Red Bull va "exista" atit timp. Renault da, Red Bull ba.

  • Mavric, joi, 24.02.2011 12:12
    @toreador023

    90%ai dreptate, dar exista totusi o sansa: Vettel e deja un "young Schumacher", cel mai tanar camp.mond.in F1, iar daca ar mai reusi 1-2 campionate consecutiv s-ar vorbi despre tanarul german ce-a scos echipa Red Bill in evidenta.