Incidentul Webber-Speed, investigat de oficiali

Publicat sâmbătă, 09.06.2007 15:26

Oficialii cursei din Canada analizeaza incidentul in care au fost implicati Mark Webber si Scott Speed la finalul antrenamentelor de ieri. Va reamintim ca Scott Speed a intrat in spatele lui Webber imediat dupa ce australianul reusise sa il depaseasca. Speed s-a aparat spunand ca Webber i-a "testat franele" in timp ce pilotul Red Bull crede ca Speed "asculta muzica la iPod si a adormit".

Intrebat la conferinta de presa ce s-a intamplat, Webber a detaliat incidentul: "Eram in spatele lui Speed si ne indreptam spre virajul numarul 8. Scott a franat cu 100 de metri mai devreme decat o facuse in turul anterior si am reusit cu greu sa evit o coliziune la o viteza destul de ridicata. Imediat dupa aceea l-am depasit pe interior si am atacat urmatorul viraj destul de lent. Iar el a intrat in spatele meu", a declarat Webber.

Intrebat daca "destul de lent" inseamna ca intr-adevar i-a "testat franele" lui Speed, pilotul Red Bull a refuzat sa raspunda: "Nu conteaza, sa trecem mai departe", a spus acesta.