India ar putea intra in F1

Publicat vineri, 08.06.2007 14:07

Bernie Ecclestone negociaza cu oficiali din India posibilitatea ca un Mare Premiu sa se desfasoare in aceasta tara incepand cu 2009.

In cazul in care nu se va ajunge la un consens, negocierile vor fi reluate pentru sezonul 2010. Este vorba de un circuit stradal care va fi amplasat in Delhi.

"Decizia ca India sa gazduiasca un Mare Premiu de Formula 1 este acum in mana celor care conduc Marele Circ",

declara Vicky Chandhok, presedintele motorsportului din India.

  • Giannig, vineri, 08.06.2007 14:17
    altii

    Pana si tara aia de nespalati ne-a laut-o inainte pana se cacaie astia din RO; deja pare desantata ideea unui circuit de strada...vor fi vre-o 5 deja pana fac astia o oferta serioasa. Si daca nu iese nici partea lui Vanghelie atunci degeaba. Uitase neamtu sa cotizeze. Bucurestiul nu poate fi un candidat serios in alcatuirea cursei de GT; mai bine mai la nord de Mamaia cum aparuse de 1Aprilie. Va tai eu biletele din pragul casei.

  • joeadrianblack, vineri, 08.06.2007 15:29
    ...

    pe Ecclestone il doare fix in "dorsala", tara in alearga masinutele. el scoate banul gros din drepturile TV, publicitate etc., si evident ca doreste tari cat mai saraca unde lipsesc cu desavarsire taxele pt taxe. Smecherii din europa stiu care stun vacile bune muls...

  • KalEl, vineri, 08.06.2007 15:47
    ...

    sa nu uitam ca india avem aproximativ un miliard de nebuni ... si de asemenea sa nu uitam intentiile lui bernie de a aduce F1 in india de pe vremea cand narain karthikeyan era pilot titular si il tot lauda ... numa daca vreo cateva milioane din aia 1 miliard se uita la o cursa o sa creasca ceva audienta F1, si implicit venitu' lu nea' bernie, care nujt ce poate sa faca cu atatia bani ...

  • Giannig, vineri, 08.06.2007 18:00
    India???

    si la 76 ani sau cati are...nici macar nu are rost sa bage bani in curtezane. Intr-adevar asta cu audienta e criminala. S-ar putea sa ii coste insa ca pleaca din europa...nemtii deja nu se mai uita la F1. Daca isi pierde relevanta aici pe vechiul continent....ce sens mai are?? Chiar si GP2 va avea si o dupa GP2 Asia. Am mai spus odata ca imi da Bernie impresia ca sa sparge targul curand si scoate cati bani se poate. Dar India??? Mai bine Rusia sau inca unul in China, daca audienta e problema. Pentru RO era important un circuit mai complex pe care poti pune moto si masini de F1, fara sa ai ceva plictisitor ca Ungaria, dar nici asa simplu precum Bucharest challenge. Poate ati remarcat ca totusi RO e doar o pata gri pe harta motorsportului....cand se striga catalogul sar peste noi. Comercialul chiar ucide sportul...doar priveste fotbalul ca exemplu. Ron Dennis la Monaco depilda, il avea in spate pe CEO Vodafone; si-a calcat pe inima sa-i tempereze pe piloti, ca sa plece cu dubla. Cat de des vedem oare aportul sportivului si cat de des implicarea corporatiei?