Jean Todt: "Stiam ca va fi o cursa dura"

Publicat luni, 28.05.2007 11:52

Jean Todt, boss-ul celor de la Ferrari, a declarat ca se astepta sa fie o cursa dura in Principat si ca a inceput deja munca pentru urmatoarele Mari Premii.

"Exact asa cum ma asteptam, a fost o cursa dura, una in care era aproape imposibil sa depasesti. La Kimi am sperat ca printr-o strategie buna sa revina in fata, dar dupa o cursa dificila a reusit sa adune numai un punct. Acum nu ne ramane decat sa ne intoarcem la munca si sa incercam sa fim competitivi pentru Marile Premii care urmeaza, Canada si USA",

a spus presedintele Scuderiei.

Ferrari a reusit sa adune numai sapte puncte in Principat, cel mai putin pana acum intr-un Mare Premiu de la startul sezonului din Marele Circ.

  • Giannig, luni, 28.05.2007 12:53
    ...

    Duminica Ferrari nu erau in aceeasi liga cu Mclaren. Oricum amuzant incidentul cu Kimi...sa parcheze masina si el la Rascasse, precum Schuey. Ar trebui desenat acolo un loc de parcare in culorile Ferrari. Daca aparea vre-un safety car sau se punea ploaia discutam altceva acum.

  • florin, luni, 28.05.2007 15:43
    ploaia

    daca ploua discutam despre umbrele ferrari?

  • PikaChu, luni, 28.05.2007 19:54
    Ferrari forever !!!

    Nu trebuie sa luam in calcul daca venea ploaia ... asta a fost o cursa cam lenesa din partea Ferrari... trebuie sa trecem peste si sa castigam tot ce se poate pe viitor

  • Tanase Mircea, luni, 28.05.2007 22:45
    Ferrari

    Au fost,sant si vor fi cei mai buni cei de la Ferrari. O sa vedeti ca sunt o echipa tare, cea mai tare.