Kimi a gasit motiv pentru avansul McLaren: ghinionul

Publicat vineri, 13.04.2007 13:48

Kimi Raikkonen a gasit motivul pentru care nu a reusit sa castige in Malaezia: ghinionul.

Mai mult, finlandezul afirma ca lipsa norocului este factorul principal pentru care Ferrari se afla la 9 puncte in spatele celor de la McLaren in clasamentul general dupa doau doua etape. "Am simtit ca imi lipseste ceva. Incepand cu primul weekend si terminand cu al doilea, cel din Malaezia, cand nu am reusit un start foarte bun. Nu am fost foarte norocosi si asta a fost cea mai mare problema pe care am avut-o"
.

In ceea ce priveste duelul sau cu Hamilton, Kimi crede ca tot ghinionul a fost principala sa problema: "Am avut o sansa de a-l depasi si am incercat sa fac asta. Insa pentru mine nu acesta a fost cel mai prost punct al cursei, ci startul. Vedem cu totii ca e greu sa depasesti in Formula 1 in ziua de azi. A fost singura mea sansa de a reusi sa revin in lupta pentru cursa, insa nu am reusit. Cred ca ceva imi lipseste in acest moment. Putin noroc sau ceva de genul asta", a adaugat Raikkonen.
  • vanessa, vineri, 13.04.2007 14:06
    mirceaa

    dc la-ti depunctat pe raikkonen!!ca oricum el castiga!!!:(

  • Giannig, vineri, 13.04.2007 14:31
    da, sigur ca da

    Intr-adevar lipsea ceva, un paharel de Vodka Absolut; a dracu piaza rea, n-a lasat-o la Mclaren, a venit dupa el. Ghinionul sigur, ori poate radiatiile de la Chernobyl. A uitat ca a supraincalzit motorul in Australia;a uitat ca i-a deschis usa larg lui Hamilton; Asta-i Kimi!!! Ghinion!

  • kimi, vineri, 13.04.2007 23:29
    are dreptate

    daca ar fi avut ambitie ar fi putut sa il depaseasca pe Hamilton doar ca e greu sa depasesti iti asumi multe riscuri,mai bine locul trei decat ultimul....lasa vedem noi cine castiga de data asta,IAR TU NU IL MAI CRITICA PE KIMI....IL COMPARI PE KIMI RAIKKONEN CU HAMILTON HA HA NU MA FA SA RAD................