Klien invata de la Massa si Alonso

Publicat luni, 23.04.2007 17:00

Christian Klien, pilot de teste la Honda, se lupta ca acest sezon de Formula 1 sa nu-i afecteze cariera, ci dimpotriva sa-l ajute pentru viitor.

Austriacul, trecut pe la Jaguar si Red Bull, a declarat ca noile regulamente care prevad restrictii la teste in weekend ii limiteaza timpul de a alerga. Klien incearca sa invete mult mai mult in Formula 1 si pentru asta i-a consultat pe maestrii momentului, Alonso si Massa.

 „Am mult mai mult timp sa lucrez cu inginerii si sa-mi imbunatesc cunostintele despre partea tehnica. Am vorbit cu Massa si Alonso care m-au incurajat sa continui asa si m-au sfatuit ca munca ca pilot de teste va deveni foarte benefica pe viitor. Si am de gand sa iau exemplu lor ”, a declarat pilotul de teste de la Honda.

  • Giannig, miercuri, 25.04.2007 08:46
    multa bafta

    Atat Massa cat si Alonso au fost piloti de teste dupa Sauber, respectiv Minardi. Klien s-a tinut cu disperare de locul lui la RB, dar acum cred ca incearca sa se impace si sa vada partea plina a paharului. Poate il ajuta, dar mie nu prea mi-a placut in curse Klien...nu pot zice ca era vizibil.