Kolles are incredere in pilotii Force India

Publicat vineri, 28.03.2008 10:14 de Daniel Popescu

Seful echipei Force India, Colin Kolles, are incredere deplina in performantele celor doi piloti, Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella.

In ultima perioada au existat unele speculatii potrivit carora postul lui Adrian Sutil la Force India este in pericol, in urma prestatiilor neconvingatoare din acest debut de sezon. De altfel, echipa a renuntat anul trecut la serviciile unui pilot care nu corespundea standardelor fostei echipe Spyker, Christijan Albers.

Cu toate acestea, seful echipei, Colin Kolles, a infirmat aceste zvonuri, sustinand ca are incredere in pilotul german. "Nu este cazul pentru o astfel de masura. Sutil trebuie sa gaseasca si sa ofere performanta pe care stim cu totii ca o poseda", a declarat Kolles pentru Motorsport Aktuell.

In acelasi timp, oficialul Force India spune ca celelalt pilot al echipei, Giancarlo Fisichella, a avut un aport important in cadrul team-ului. "Cand privim datele putem vedea exact progresul pe care l-am facut, iar asta demonstreaza ca Fisichella a reprezentat un pas urias pentru noi", a precizat Kolles.