Kovalainen ar putea reveni la Caterham în locul lui van der Garde

Publicat marţi, 02.07.2013 16:35 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen este în vederile celor de la Caterham pentru înlocuirea lui Giedo van der Garde în urma rezultatelor modeste din acest sezon.

Heikki Kovalainen şi-a pierdut locul în Formula 1 la sfârşitul sezonului precedent din cauza faptului că nu a putut aduce sponsori la echipă, locul său fiind preluat de olandezul Giedo van der Garde, care cu această ocazie a debutat în Formula 1 la 27 de ani.

Totuşi, acesta nu a reuşit să impresioneze în primele opt curse ale anului, iar echipa este tentată să-l readucă pe Kovalainen, potrivit mai multor surse din presă olandeza şi finlandeză.

Fostul pilot al echipei McLaren nu a dorit să comenteze prea mult informaţia, însă a sugerat că există un sâmbure de adevăr. "Nu am ajuns la nicio înţelegere, aşa că nu încercaţi să ghiciţi", a declarat el pentru publicaţia Turun Sanomat.

Totuşi, van der Garde este convins că va continua să concureze pentru Caterham datorită contractului despre care afirmă că este foarte bine realizat pentru a-i apăra interesele.

"Întotdeauna există zvonuri. Ştiu de unde vin ele, dar în acelaşi timp ştiu că am un contract impenetrabil pentru restul sezonului", a precizat el.

Via GMM

  • danoe, marţi, 02.07.2013 21:51

    pardon,nucu heikki a fost problema sponsorilor,ci cu echipa!