Kovalainen: "Ma simt mai puternic la McLaren"

Publicat vineri, 04.04.2008 12:26 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen spune ca se simte mai puternic in acest an la McLaren, insa sustine ca s-a simtit foarte bine si la Renault in 2007.

Pilotul finalndez a admis ca sosirea la o echipa ce lupta pentru titlul mondial este cu siguranta benefica, insa nu regreta tratamentul de care a avut parte in sezonul trecut, cand concura pentru Renault.

"Este mai dificil sa-ti demonstrezi abilitatile daca nu ai o masina care sa lupte pentru primele locuri"

, a declarat Kovalainen in Bahrain. "Am simtit ca am avut cateva curse bune anul trecut cand am terminat pe 7 sau 8, dar din pacate oamenii nu vad asta. Dar aici sper sa fiu capabil sa lupt pentru victorii la un moment dat, iar oamenii isi vor da seama. Am avut parte de tot sprijinul celor de la Renault, dar simt acelasi lucru si aici. Cred ca ma pot sprijini in multe privinte".

Kovalainen simte ca marimea echipei McLaren l-a ajutat sa devina un pilot mai bun, intrucat beneficiaza de mai multe resurse. "Ma simt mai puternic ca persoana acum", explica el. "Simt ca lucrez cu toata lumea, cu inginerii si cu mecanicii. Oamenii ma asculta foarte bine. Nu spun ca la Renault nu se intampla acest lucru, dar cu siguranta aici simt ca relatia este deja foarte puternica".