Kovalainen: "Nu voi merge ca un nebun la inceput"

Publicat miercuri, 28.02.2007 13:36

Pat Symonds (Renault) spune ca nu se asteapta ca Heikki Kovalainen sa aiba un start absolut perfect la debutul sezonului insa crede ca acesta va face o figura frumoasa in primul sau an in Formula 1. Aceste afirmatii vin dupa recentul accident al finlandezului in Bahrein.

"Vom vedea un Heikki performant la Renault, insa vom asista in mod sigur si la greseli despre care il vom intreba dupa aceea"

, afirma Pat Symonds in cotidianul finlandez Helsingin Sanomat.

Kovalainen a raspuns simplu: "Nu voi merge ca un nebun la inceput. Nu sunt sigur la ce s-a referit Pat in afirmatiile sale, insa voi incerca sa evit pe cat posibil accidentele in acelasi timp in care voi incerca sa urc cat mai multe pozitii in timpul cursei. No voi incep sa pilotez cu gandul ca as putea gresi. daca erorile se strecoara, ele trebuie sa se strecoare si sa treaca repede".

Pilotul finlandez spune in continuare ca nu are emotii inaintea primul sau Mare Premiu de Formula 1: "M-am pregatit mult pentru acest sezon, astfel ca rezultatele nu pot sa fie decat pozitive. Daca totusi nu se va intampla asta, pot macar sa spun ca am facut tot ce s-a putut in acest sens".