Kovalainen se simte bine dupa accident

Publicat marţi, 29.04.2008 12:50 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen spune ca se bine dupa accidentul suferit duminica la Barcelona.

Finlandezul a fost transportat la spital dupa ce s-a izbit violent de pneurile de pe marginea pistei cu aproximativ 220 de km/h. Din fericire, analizele au reliefat ca Heikki Kovalainen nu a suferit nicio rana. De altfel, pilotul McLaren a marturisit ca se afla intr-o stare de sprit buna.

"Am o mica durere de cap si am gatul putin intepenit, dar in rest ma simt bine si am o stare de spirit buna"

, a declarat Kovalainen. "Ma concentrez sa ma fac bine cat mai repede posibil pentru a trece de testele medicale ale FIA necesare pentru a putea concura in Turcia. Echipa mi-a spus ca roata fata-stanga s-a rupt, ceea ce a dus la defectiunea imediata a pneului. Totusi, trebuie sa asteptam inspectiile viitoare pentru a confirma cauza accidentului. Cel mai important este ca fuzelajul a rezistat foarte bine, iar pentru asta trebuie sa multumesc echipei McLaren".

Kovalainen a ramas inconstient dupa producerea accidentului s ia admis ca nu isi aduce aminte ce s-a intamplat exact. "Nu-mi amintesc nimic din accident si nici nu stiu ce s-a intamplat dupa aceea, dar este evident ca trebuie sa multumesc tuturor comisarilor, echipei medicale a FIA si doctorilor de spital pentru eforturile lor".