Kovalainen spera sa il bata pe Hamilton in 2009

Publicat miercuri, 26.11.2008 17:42 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen este increzator in sansele sale de a-l invinge pe Lewis Hamilton in sezonul viitor.

Hamilton a cucerit la inceptul acestei luni primul sau titlu mondial din cariera, in timp ce coechipierul sau, Heikki Kovalainen, a terminat doar pe locul 7.

Pilotul finlandez a admis ca rezultatele sale au fost destul de modeste si ca nu a reusit sa progreseze foarte mult fata de anul trecut.

"Sa termin pe locul 7 nu este o performanta foarte buna cu o masina cu o calitate atat de buna. Pozitia mea a fost aceeasi cu cea de anul trecut cu o masina mult mai putin competitiva"

, a declarat finlandezul pentru publicatia Helsingin Sanomat.

Cu toate acestea, Kovalainen este optimist si crede ca are sanse ca in sezonul urmator sa isi invinga coechipierul. "Pentru a-mi invinge coechipierul stiu ca trebuie sa fiu rapid si sa fac lucrurile bine", se incurajeaza el.

  • NeoGalaxy, miercuri, 26.11.2008 17:50
    Sigur o sa-l bata :)

    Pai pe PS3 il bat si eu pe Lewis dar pe pista ceva mult mult mai greu :)) Si sigur nu are performantele de care se spera de la el dar ... si Barri era la fel si Irvine si David si altii :)))) Lista este lunga, un nume in plus nu supara pe nimeni :)

  • Join, miercuri, 26.11.2008 17:53
    Se cunoaste!!!

    Se stie cine e pilotul numarul 1 la Mclaren Lewis.pe cand la ferrari sluga de kimi va trebui sa-l ajute pe massa.

  • ally_great, miercuri, 26.11.2008 18:23
    Eu sper

    sa isi mentina forma pe care a aratat-o in 2008 (au fost etape cand si-a surclasat coechipierul) pt ca in viziunea mea e un pilot cu potential. Si de ce nu, un viitor campion!

  • scuderia, miercuri, 26.11.2008 19:12
    @join

    :))...tulai mah..esti de toata groaza...se stie ca kova ii sluga lu hamilton..degeaba tot incerci tu sa ne lamuresti k nu ii asa...cat despre kimi...nu l-a ajutat decat intr-o singura cursa...atat..in china...si-a platit si el tributul...sau nu mai tii minte...anul trecut la interlagos...asata e....ne aducem de aminte numai ce vrem

  • ccmax, miercuri, 26.11.2008 21:27
    eu ii urez succes...

    ... in a-l depasi... Despre bataie, treaba lui...(daca poate) :)

  • bizkit2oo4, miercuri, 26.11.2008 22:26
    ce drac,libertate de exprimare si de alegere,poate fii fiecare care are potential un campion

    de ce nu kova campion mondial,de ce sa nu ii lasam pe fiecare sa isi faca treaba si sa fie unde ar putea fii nu unde am vrea unii dintre noi,eu nu sunt fan mclaren,dar decat ham-ham mai bine kova ,dar cand cineva din echipa adversa a pierdut toti suporterii rivali au sarit cu fel si fel de acuzatii si acuze,de ce kimi sluga,de ce a trebuit ca fiecare suporter sa zica cateceva despre cei pe care nu ii agreeaza,lasatii in pace ca nu cred ca daca vreunul dintre voi ati fii in locul lor atii mai bun.si mai exista si momente in care si daca faci tot posibilul nu iti iese ceea ce tiai propus si target si altele,hai sa nu acuzam si sa criticam,eu zic ca merita si el o sansa hai kova demonstreazane,numai bine si mult respect pt cei care cunosc si iubesc sportul acesta.

  • Lucist, joi, 27.11.2008 09:56
    Premii!

    domnu mircea,sau daniel...cu premiile pt looseri pana la pozitia 50 din clasamentu general cum ramane?:-? de curiozitate... ASTEPT UN RASPUNS