Kubica: "Cursa a fost decisa in primul tur"

Publicat luni, 23.06.2008 13:54 de Daniel Popescu

Robert Kubica sustine ca este destul de multumit de locul 5 obtinut in Franta, desi admite ca echipa trebuie sa analizeze cauzele rezultatelor modeste din Franta.

Kubica a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 5 in Franta, dupa ce in urma cu doua saptamani obtinuse prima victorie din cariera. Polonezul a admis ca se astepta la un rezultat mai bun, insa s-a declarat multumit de locul ocupat la final.

"Nu am castigat atat de multe puncte pe cat am fi dorit la Magny Cours"

, a declarat Kubica. "Pe parcursul intregului weekend am incercat sa minimizam problemele pe care le-am avut si stiam ca aceasta cursa va fi decisa in primul tur".

"La start am incercat sa-l depasesc pe Trulli, dar nu ma reusit. Am incercat din nou in virajul 5, pe exterior, dar nu a mers. In cele din urma trebuie sa spun ca sunt destul de multumit. Am terminat pe 5, la numai doua secunde de podium. Acum trebuie sa analizam ce s-a intamplat aici si cum putem imbunatati lucrurile pentru cursa urmatoare".

Coechipierul sau, Nick Heidfeld, a avut o zi dezamagitoare, terminand doar pe locul 13 in ciuda faptului ca nu a intampinat probleme. "Sa termin pe 13 este fara indoiala un rezultat dezamagitor", a precizat germanul. "Am pierdut doua pozitii la start si nu am reusit sa le recuperez. Acum ne vom concentra pe testele de la Silverstone din aceasta saptamana si pe urmatoarea cursa de acolo".