Kubica, increzator in sansele sale la victorie

Publicat sâmbătă, 05.04.2008 17:02 de Daniel Popescu

Robert Kubica este increzator ca are sanse la victorie in Marele Premiu al statului Bahrain dupa ce a obtinut sambata primul pole position din cariera.

Pilotul echipei BMW-Sauber a reusit sa-i ia fata lui Felipe Massa cu numai 0.027, obtinand astfel primul pole postion pentru echipa sa. Desi se speculeaza ca pilotul polonez a avut foarte putina benzina in rezervor, Kubica ramane optimist in privinta sanselor sale de victorie in cursa de duminica.

"Cred ca in Polonia, dupa al doilea loc din Malaezia, asteptarile erau foarte mari, si de asemenea sunt increzator in privinta cursei"

, a declarat Kubica. "Ieri am parcurs cateva tururi legate si totul a fost ok. Cred ca Ferrari au fost un pic mai rapizi, dar sunt multumit. Vom analiza datele si vom face tot ce putem pentru a ne pregati cat mai bine pentru cursa de maine".

Kubica nu a uitat sa laude eforturile echipei de mecanice, care au lucrat din greu pentru a aduce monopostul F1.08 pe drumul cel bun dupa un inceput timid in testele din aceasta iarna. "Ne asteptam cu totii sa fim puternici", a adaugat Kubica. "Privind la cifrele din iarna din tunelul de vant si din simularile masinii, ma asteptam sa fie un monopost foarte puternic; la inceputul iernii am avut cateva probleme, dar am muncit mult, iar acesta este un exemplu ca nu ne dam batuti niciodata. Chiar daca au existat probleme am reusit sa le rezolvam pana in Australia. Masina are foarte mult potential si vom continua sa muncim mult".

Kubica a minimalizat importanta faptului ca va porni in cursa de pe partea curata a pistei. "Anul acesta este mult mai dificil sa ai un start perfect, asa ca este mult mai bine ca totul sa fie in regula decat sa pleci de pe o parte sau alta a pistei. Daca esti pe partea curata a pistei si faci o greseala pierzi mai mult decat daca pleci perfect de pe partea murdara", a explicat Kubica.

  • bursuc18, sâmbătă, 05.04.2008 17:13
    Punctele aferente stirii, cand apar la punctajul echipei ?

    Dupa cate minute de la aparitia stirii, se actualizeaza punctajul in echipa ? Scuze de intrebare,... dar as dori sa stiu.

  • Radu_Ferrari, sâmbătă, 05.04.2008 17:30
    Cand apar toate stiriile?

    Cand apar toate stiriile?

  • Radu_Ferrari, sâmbătă, 05.04.2008 17:34
    Stiri

    Sunt stiri despre bourdais, glock, toyota, honda button, si alte stiri, piquet, briatore

  • Radu_Ferrari, sâmbătă, 05.04.2008 17:37
    stiri

    force india, super aguri

  • ally_great, sâmbătă, 05.04.2008 18:01
    stiri

    Ai dreptate .... sunt atatea stiri de publicat ....mai sunt stiri si de ieri pe care le asteptam , dar am observat ca nu au fost preluate :(

  • Redhimihai, sâmbătă, 05.04.2008 18:10
    Stiri

    Dar de unde preiau in general cei de la Automarket stirile ???