Kubica, nemultumit de conditiile pistei

Publicat duminică, 08.06.2008 15:07 de Daniel Popescu

Robert Kubica s-a declarat dezamagit de conditiile pistei de pe circuitul Gilles Villeneuve dupa ce a obtinut locul 2 in calificari.

Pilotul echipei BMW-Sauber s-a pozitionat in fata campionului mondial Kimi Raikkonen, insa a marturistit ca prestatia sa a fost ingreunata de conditiile precare ale pistei.

"A fost o sesiune de calificari foarte dificila pentru ca circuitul a fost deteriorat in unele viraje", a explicat Kubica. "Este usor sa faci o greseala acolo, asa ca nu poti intra cu o viteza prea mare. Nu a fost usor, asa ca sunt multumit cu locul 2. Va fi o cursa dificila si daca pista ramane deteriorata va fi si mai greu"

.

Desi va pleca pentru a treia oara in acest sezon din prima linie a grilei de start, Kubica sustine ca distanta dintre BMW-Sauber si echipele de top s-a marit fata de primele curse ale campionatului. "Este un sezon foarte bun pentru noi, dar din pacate distanta este mai mare decat in primele trei curse. Aici, la Monaco si in Turcia am fost putin in urma celor de la McLaren si Ferrari".