Kubica nu se gandeste inca la viitor

Publicat vineri, 16.05.2008 16:21 de Daniel Popescu

Robert Kubica spune ca nu a venit inca timpul sa se gandeasca la viitor, preferand sa se concentreze pe munca pe care o are de indeplinit in acest sezon.

Actualul contract al lui Kubica cu BMW-Sauber expira la sfarsitul acestui sezon, germanii avand optiunea de a prelungi contractul polonezului pentru inca un an. Totusi, BMW-Sauber ar putea alege optiunea de a vinde contractul lui Kubica catre unul dintre rivali, insa pilotul spune ca in acest moment nu vrea sa isi piarda concentrarea din cauza acestor speculatii.

"Vreau doar cea mai buna optiune pentru mine, dar vom vedea care va fi aceasta", a declarat Kubica pentru revista Autosport. "Acum ma concnetrez pe acest sezon pentru a face cea mai buna treaba. Apoi vom vedea".

Kubica a avut un debut de sezon foarte bun pentru BMW, reusind sa-l surclaseze pe coechiperul sau, Nick Heidfeld. Cu toate acestea, Kubica crede ca germanul poate deveni in curand o mare amenintare pentru el. "Se pare ca am facut cateva imbunatatiri pentru acest an si ma simt mai confortabil in masina. O pot seta mult mai usor si pot obtine mai multe performante. Lucrez mai bine cu inginerul meu si rezultatele se vad", a adaugat Kubica. "Sezonul este foarte lung, iar echipa face eforturi sustinute pentru a-l face pe Heidfeld mai rapid. Cred ca mai devreme sau mai tarziu va fi si el in forma".