Kubica: "Suntem foarte motivati"

Publicat joi, 27.03.2008 12:17 de Daniel Popescu

Robert Kubica sustine ca BMW-Sauber sunt mult mai motivati dupa primele doua curse ale sezonului.

Polonezul a reusit duminica sa se claseze pe podium in Marele Premiu al Malaeziei, iar performanta sa a venit la numai o saptamana dupa locul 2 obtinut de Nick Heidfeld in Australia. Kubica a laudat eforturile echipei de mecanici si ingineri si spune ca aceste rezultate reprezinta in sine o motivare in plus pentru BMW pentru a-si atinge obiectivul pe 2008.

Intrebat cand vor reusi sa obtina prima victorie in 2008, Kubica a raspuns: "Pandim prima pozitie de la ultimele doua curse, iar asta reprezinta o motivare in plus pentru echipa sa munceasca si mai mult pentru a micsora diferenta. Apoi, este important sa ne amintim ca o victorie nu poate fi programata, ci trebuie construita in timp".

Desi au trecut deja doua curse din sezonul 2008, Kubica spune ca este prea devreme pentru a da un verdict in privinta echipelor angrenate in Marele Circ, preferand sa mai astepte cateva Mari Premii si sa se concentreze pe performantele echipei sale. "Cred ca trebuie sa mai asteptam cateva curse pentru a intelege mai bine adevarata putere a echipelor. Sa nu uitam ca, pentru a castiga o cursa, nu trebuie doar sa eliminam diferentele, ci si sa fim mai rapizi fata de ceilalti", a mai precizat polonezul in cadrul unui interviu pentru site-ul oficial al Formulei 1.