La Ferrari nu va exista un numar 1!

Publicat luni, 12.03.2007 19:40

S-a terminat era "numarului 1" la Ferrari. In 2007, ambii piloti vor avea aceleasi sanse si vor beneficia de acelasi ajutor din partea echipei italiene. In aceste conditii, Felipe Massa si Kimi Raikkonen vor beneficia alternativ de masina principala in curse. Nu se stie insa care dintre cei doi piloti vor conduce aceasta masina in prima cursa, cea de la Melbourne.

Desi se crede ca inspre mijlocul acestui sezon echipa italiana va incepe sa impuna un pilot principal in functie de punctele acumulate pana in acel moment, Massa spera ca la final sa se bata inca cu Raikkonen pentru titlul mondial: "Situatia ideala ar fi ca ambii sa ajungem la final sa ne batem pentru titlu".

In alta ordine de idei, Raikkonen spune ca in antrenamentele de vineri nu vor fi prezenti pilotii de teste ai Scuderiei: "In mod normal, daca totul merge bine, pilotii titulari vor fi cei care vor pilota monoposturile in antrenamente. Ocazional ar putea aparea cate un pilot de teste, insa ma indoiesc de acest lucru", a afirmat finlandezul intr-un interviu acordat unei publicatii din tara sa natala.

  • bazuka, marţi, 13.03.2007 00:33
    competitia.....

    se pare ca cei doi ferraristi sunt cotati la egalitate.sa speram ca se vor bate intradevar pt titlu amandoi.