Lista pilotilor care testeaza miercuri la Valencia

Publicat miercuri, 03.02.2010 09:40 de Daniel Popescu

Fernando Alonso va debuta miercuri la Ferrari, in timp ce Jenson Button va experimenta pentru prima oara monopostul McLaren.

Ultima zi de teste din cadrul primei sesiuni de evaluare din aceasta iarna marcheaza aparitia pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia a altor doi campioni mondiali.

Fernando Alonso va avea astfel ocazia sa piloteze pentru prima oara un monopost al Scuderiei Ferrari, dupa ce Felipe Massa a dominat autoritar primele doua zile de teste. Se anticipeaza ca prezenta dublului campion mondial va crea un interes major din partea fanilor spanioli, cu atat mai mult cu cat tribunele au fost bine populate si in zilele precedente.

Intre timp, Jenson Button va concura pentru prima oara la volanul monopostului McLaren MP4-25, campionul mondial in exercitiu avand drept obiectiv pastrarea titlului mondial. Un alt punct de reper al zilei va fi prezenta pe circuit a lui Michael Schumacher, la doua zile dupa ce germanul a pilotat pentru prima oara monopostul Mercedes GP.

Alti trei piloti vor avea ocazia sa testeze pentru oara la Valencia: Nico Hulkenberg va urca la volanul monopostului Williams FW32, Vitaly Petrov isi va face debutul la Renault, iar Jaime Alguersuari va parcurge primii kilometri la bordul noului Toro Rosso STR5. Nu in cele din urma, Pedro de la Rosa va reveni la volanul monopostului BMW-Sauber C29, dupa ce echipa elvetiana a impresionat in primele doua zile de teste stabilind de fiecare data al doilea timp.

Iata lista completa a pilotilor care vor testa miercuri la Valencia:

 Pilot  Echipa  Monopost
 Fernando Alonso  Ferrari  F10
 Jenson Button  McLaren  MP4-25
 Michael Schumacher  Mercedes GP  W01
 Nico Hulkenberg  Williams  FW32
 Vitaly Petrov  Renault  R30
 Jaime Alguersuari  Toro Rosso  STR5
 Pedro de la Rosa  BMW-Sauber  C29

 

Un alt punct central al acestei zile este lansarea noului monopost Virgin Racing, care va avea loc exclusiv pe site-ul oficial al echipei incepand cu ora 12:00. Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla toate amanuntele despre ultima zi de teste de la Valencia si despre noul monopost Virgin Racing.

  • davidjupanu, miercuri, 03.02.2010 10:59
    is curios

    oare care dintre schumi alonso sau button va fi mai rapid??eu mizez pe schumi si cred ca button va fi abia al 3-lea sau al 4-lea. is curios ce o sa faca nico hulkenberg care pare a fi un mare talent....

  • ally_great, miercuri, 03.02.2010 12:11
    Jenson

    Si-a facut debutul in McLarenul lui! http://twitpic.com/115ggw