Lucrarile de la Donington Park, amanate pentru 2009

Publicat vineri, 14.11.2008 11:31 de Daniel Popescu

Lucrarile pentru dezvoltarea circuitului de la Donington Park, care va gazdui Marele Premiu al Marii Britanii incepand din 2010, au fost amanate pentru inceputul anului 2009.

Proprietarii circuitului de la Donington Park si-au anuntat la inceputul lunii octombrie planurile de a investi aproximativ 175 de milioane de dolari pentru a aduce circuitul la standardele Formulei 1.

Desi consiliul local si-a dat acordul pentru aceasta investitie, verdictul final in acest caz il are North West Leicestershire District Council.

Consilierii din Leicester urmau sa dea un raspuns final in aceasta perioada, insa decizia finala a fost amanata pana la inceputul anului viitor. "Nu credem ca aplicatia finala va fi validata pana la intalnirea noastra din 27 ianuarie", a declarat un purtator de cuvant al North West Leicestershire District Council.

Astfel, planurile oraganizatorilor sunt date peste cap, acestia urmand sa aiba mai putin timp la dispozitie pentru a dezvolta circuitul. Donington Park va gazdui, incepand din sezonul 2010, Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii.